Ultimele teste cu Polestar 1: coupe-ul hibrid de 600 CP va intra în producție până la sfârșitul lui 2019

de Paul Cosma
Miercuri, 05.06.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Polestar a anunțat că a început ultimele teste cu prototipurile Polestar 1, înainte de producția propriu-zisă. Primele exemplare ale coupe-ului hibrid de 600 CP vor intra în producție până la sfârșitul anului 2019.

Polestar desfășoară o serie de teste cu un număr de 50 de prototipuri Polestar 1 pentru ultimele “reglaje fine”, astfel încât modelul să fie gata de producție. Potrivit constructorului, primii clienți Polestar 1 au finalizat deja configurarea mașinilor pe care le-au comandat.

Următorul pas programat de oficialii Polestar constă în fabricarea primelor versiuni de pre-producție în cadrul viitorului centru din Chengdu, China. Producția de serie este programată să debuteze până la sfârșitul lui 2019.

Conform unor rapoarte anterioare, versiunea de serie a lui Polestar 1 va debuta la jumătatea anului curent și va fi produsă în doar 1.000 de unități. În Europa, Polestar 1 va costa 155.000 de euro și va fi disponibil și pe baza unui abonament pe 2 sau 3 ani. Pentru moment, detaliile financiare încă nu au fost comunicate.

Polestar 1 dispune de un sistem de propulsie hibrid cu motor pe benzină de 2.0 litri și 343 CP, și două motoare electrice de 218 CP amplasate pe puntea spate.

În total, sistemul hibrid dezvoltă 600 CP și 1.000 Nm, iar autonomia în regim electric va fi de 150 de kilometri.

Comentarii (2)

  • Arogantul
    se aud greierii bai comentacilor
    1 0
  • commientacul
    Noroc cu tine mai ...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru