Ultimul exemplar Porsche 911 al vechii generații 991 va fi scos la licitație: banii vor fi donați în scopuri caritabile

de Cornel Șocariciu
Miercuri, 15.04.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Divizia Porsche din America de Nord împreună cu casa RM Sotheby’s anunță un eveniment cu totul și cu totul special: ultimul exemplar Porsche 911 al vechii generații 991 va fi scos la licitație. Banii vor fi donați programului COVID-19 Community Response and Recovery Fund al organizației United Way Worldwide.

La finalul anului 2018, Porsche prezenta noua generație 911 (denumită intern 992). Modelul producătorului german păstrează caracteristicile estetice ale predecesorilor săi, însă pluseasă în dreptul interiorului și tehnologiilor disponibile.

Cu toate acestea, vechiul Porsche 911 (991) a rămas pe liniile de asamblare până la finalul anului trecut, iar acesta a stat la baza noii versiuni 911 Speedster.

Acum, oficialii producătorului german au anunțat că ultimul exemplar Porsche 911 al fostei generații va fi scos la licitație. Evenimentul va fi organizat de divizia producătorului german din America de Nord și va fi susținut de casa de licitații RM Sotheby’s.

Totul se va desfășura pe o platformă online, iar exemplarul scos la licitație este unul dintre cele 1.948 de unități 911 Speedster produse în 2019. Licitația se va desfășura în intervalul 15 - 22 aprilie, iar banii obținuți vor fi donați către programul COVID-19 Community Response and Recovery Fund al organizației United Way Worldwide.

În plus, câștigătorul licitației va primi din partea Porsche Design și un ceas special (911 Speedster Heritage Design Chronograph), dar și un tur al centrului de dezvoltare din Weissach.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru