Ultimul teaser cu viitorul concept off-road Audi Activesphere

de Tiberiu Safta
Miercuri, 25.01.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Audi a publicat o serie de imagini teaser noi cu viitorul concept Activesphere, o mașină de teren desenată sub forma unui coupe. Pentru prima dată, constructorul german a pus la dispoziție imagini la lumină cu noul concept, care va fi dezvăluit oficial în 26 ianuarie.

Campania de promovare a noului concept Audi Activesphere se apropie de sfârșit. După mai multe imagini sugestive întunecate de-a lungul timpului, constructorul german ne oferă acum un ultim teaser cu viitorul concept al unei mașini electrice de teren.

De această dată, avem, în premieră, imagini la lumină cu viitorul concept al mărcii, care urmează să fie dezvăluit chiar în următoarele 24 de ore. Noile poze relevă mai multe detalii vizuale despre noul concept, atât la exterior, cât și la interior.

Partea din spate pare a fi dominată de o lunetă care se întinde până la stopurile unite printr-o bandă LED iluminată. Stopurile în sine se preling până în părțile laterale ale conceptului Activesphere, iar în imagine se poate vedea și o grafică luminoasă specială. De aici nu lipsește nici sigla Audi, care este, de asemenea, iluminată.

Noul teaser relevă și design-ul oglinzilor subțiri, în cadrul cărora sunt integrate camere video. La final, avem și o imagine cu interiorul, unde putem observa volanul în formă dreptunghiulară și care conține și o grafică specială roșie.

Tot în aceste imagini, putem vedea și puțin din scaunele noului concept, vopsite la rândul lor în roșu.

Noul concept Audi Activesphere va fi dezvăluit oficial în 26 ianuarie. Aceasta va fi a patra mașină din seria de concepte Sphere, după Skysphere, Grandsphere și Urbansphere.

via Audi

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru