Un BMW i8 a fost făcut sandvici de o betonieră, dar celula din fibră de carbon a rezistat

de Bogdan Mirică
Vineri, 26.02.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Un accident petrecut în California a pus la încercare structura de rezistență a unui BMW i8. O betonieră s-a răsturnat peste supercarul german, iar ambii pasageri au scăpat cu viață.

Rubrica de accidente exotice trebuia să marcheze și prezența unui BMW i8, supercarul celor de la Munchen, căzut victimă unui accident destul de serios în California, Statele Unite. Potrivit autorităților, supercarul a fost făcut sandvici de o mașină care transporta ciment.

Mai exact, în zorii zilei, un pick-up încărcat cu scule de grădinărit s-a lovit frontal cu un camion care transporta ciment, adică o betonieră. În urma impactului, aceasta s-a răsturnat lateral, chiar peste BMW-ul i8, în interiorul căruia se aflau un bărbat și o femeie, de 40, respectiv 49 de ani.

Poliția susține că ambii au fost transportați la spital, fiind răniți dar în afara oricărui pericol. Unul dintre ceilalți șoferi a fost și el destul de norocos. Deși a ajuns în stare gravă la spital, condiția lui s-a îmbunătățit.

Faptul că ce doi pasageri din i8 au scăpat cu viață, confirmă rigiditatea celului de siguranță, construită din fibră de carbon. Echipa de intervenție a fost nevoită să o distrugă pentru a-i putea elibera pe cei doi pasageri.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru