Un BMW XM pentru “toate buzunarele”: germanii anunță lansarea unei versiuni de bază

de Alexandru Monenciu
Miercuri, 12.04.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Divizia BMW M a publicat un clip cu o viitoare versiune entry-level pentru SUV-ul XM. Numele său este XM 50e și ar putea debuta, alături de XM Label Red, la Salonul Auto de la Shanghai.

În urmă cu puțin timp, constructorul din Munchen a publicat primele imagini și informații despre cel mai puternic model din istoria sa. Este vorba despre XM Label Red, un SUV plug-in hybrid cu 748 CP.

Totodată, dar mai discret, divizia BMW M a publicat un clip cu o nouă versiune entry-level pentru XM. Numele său este, din câte se pare, XM 50e.

Momentan nu știm ce motorizare se va regăsi pe noul BMW XM 50e, doar că autonomia electrică va fi cuprinsă între 76 și 84 de kilometri.

Acum, sunt șanse ca această versiune să fie echipată cu un motor de 3.0 litri, cu șase cilindri în linie, asistat de o unitate electrică. Cu alte cuvinte, motorizarea lui M760e.

De asemenea, data lansării celui mai accesibil BMW XM nu a fost dezvăluită. Ar putea debuta odată cu XM Label Red, în cadrul Salonului Auto de la Shanghai.

via BMW M

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru