Un nou teaser cu viitoarea Skoda Slavia. Sedanul va fi disponibil doar în India

de Alexandru Monenciu
Marti, 12.10.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul ceh de automobile a publicat o imagine teaser cu unul dintre prototipurile de teste ale viitorului Slavia. Sedanul de dimensiuni compacte va fi disponibil exclusiv pe piața din India.

Skoda a început deja campania de promovare a viitorului sedan compact Slavia, unul construit special pentru piața din India. După ce a confirmat că prezentarea va avea loc în iarna acestui an, producătorul din Mlada Boleslav publică acum o imagine cu prototipul de teste al viitorului Slavia.

Așa cum era de așteptat, noutățile estetice sunt ascunse sub o folie de camuflaj. Designul acestui camuflaj, însă, nu a fost ales la întâmplare ci în urma unui concurs, denumit "Camouflage with Skoda".

Cehii au primit peste 200 de propuneri, iar cea câștigătoare îi aparține lui Shreyas Karambelar. Acum, acesta va călători la Praga, unde îl va întâlni chiar pe directorul de design al mărcii, Oliver Stefani.

La fel ca SUV-ul Kushaq, comercializat tot pe piața din India, Skoda Slavia este dezvoltată pe arhitectura MQB-A0-IN. Potrivit constructorului, Slavia se va alătura celorlalte două sedanuri din portofoliul indian al mărcii, Octavia și Superb.

via Skoda

Comentarii (5)

  • De ce ne-ar interesa o mașina disponibilă doar in India?
    16 2
  • Andrei
    Asta așa, ca să își permită și indienii "mașină germană". Desigur, nevoile tot în stradă și le vor face.
    7 0
  • LUCCI LUCIANO
    Ehe-heeee! India...o tara cu 1.7 mld locuitori....De aproape trei ori cat Europa (fara Rusia). De motoare zice ceva? Vreun hibrid....electric...hidrogen??? Nimic? Nu se mai scufunda llaneta din cauza motoarelor cu ardere interna folisite in Europa? India, nu se pune? Ce noxe tip euro va emite masina? La siguranta, se va duela cu Dacia....2-3 stele.....Ia zi mă, Edikkkk, indienii nu sunt informati despre incalzirea globala ? Sau, de fapt, ii doare in k...r pe producatori , de povestea asta si vand ce vor ....unde pot?! Vorbim de electrice sau PHEV in India?! Pai daca 15% dintre ei isi baga masinile la incarcat, se stinge lumina si de pe statia spatiala.
    17 1
  • Seriff
    https://www.youtube.com/watch?v=GOm9O0gdaeA
    Astia or avea DPF off?
    10 1
  • Adrian
    @dci
    E vorba doar de marketingul grupului VW care plateste articolele. Au bani.
    6 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru