Un pic mai agresiv: BMW i3S a primit un pachet estetic din partea tunerului AC Schnitzer

de Cornel Șocariciu
Miercuri, 17.07.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Cei care își doresc un BMW i3 ceva mai agresiv pot apela cu încredere la serviciile AC Schnitzer. Tunerul german a pregătit un pachet estetic dezvoltat special pentru micuțul model electric.

BMW i3 se descurcă excelent și a reușit să atragă o mulțime de clienți în "curtea" constructorului bavarez. Cu toate acestea, de-a lungul anilor, tunerii nu s-au înghesuit să vină cu oferte care să modifice designul nonconformist propus de BMW sau performanțele unității electrice.

Dar acum, casa de tuning AC Schnitzer vine cu o ofertă interesantă croită special pentru i3S (versiunea mai puternică din gama i3). Vorbim despre un pachet de caroserie menit să-i ofere micuțului model electric un look ceva mai agresiv.

Pentru partea frontală, AC Schnitzer a pregătit un spoiler cu design nou care include și un splitter generos. Tunerul german oferă o aripă spate perfect proporționată pentru dimensiunile lui i3, dar și un difuzor complet regândit. De asemenea, apar și o serie de protecții speciale la nivelul aripilor. Conform oficialilor AC Schnitzer, toate aceste elemente noi pot fi comandate doar în culoarea neagră.

Pentru un plus în dreptul comportamentului dinamic, AC Schnitzer a ales să modifice suspensiile și să micșoreze garda la sol cu 20 de mm.

Conform reprezentanților casei de tuning, această soluție nu poate fi implementată pe versiunile cu range-extender.

Pentru moment, AC Schnitzer nu a dezvoltat și un kit de performanță dedicat modelului electric bavarez. În aceste condiții, versiunea dezvoltată de tunerul german oferă tot 184 CP și 270 Nm.

Comentarii (1)

  • cu rotile alea subtiri ... e cam caraghios
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru