Un prototip Hyundai va apărea în filmul de animație "Spider-Man: Across the Spider-Verse"

de Alexandru Monenciu
Marti, 16.05.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Parteneriatul dintre Hyundai și Sony Pictures continuă, cu cel de-al treilea film de animație "Spider-Man: Across the Spider-Verse". Acesta va avea premiera, în cinematografe, în luna iunie.

Parteneriatul strategic dintre Hyundai și Sony Pictures a început o dată cu lansarea filmului Spider-Man: No Way Home, în care au apărut două modele ale producătorului asiatic: Ioniq 5 și Tucson.

A urmat apoi filmul Uncharted, iar acum continuă cu filmul de animație Spider-Man: Across the Spider-Verse. Acesta va debuta în cinematografe în luna iunie.

Cu această ocazie, publicul va putea admira așa-numitul Flying Prophecy, adică o versiune a prototipului electric Hyundai Prophecy. Modelul folosit ca sursă de inspirație pentru designul electricului Ioniq 6.

Tot în cadrul filmului, Hyundai va prezenta câteva dintre soluțiile sale pentru mobilitatea viitorului. Inclusiv o nouă formă de mobilitate aeriană, care are scopul de a reduce timpul petrecut în trafic.

În perioada mai-iulie, constructorul sud-coreean demarează și o campanie globală de marketing. Spotul TV animat prezintă povestea lui Spider-Man, alături de modelele Ioniq 6 și Ioniq 5.

via Hyundai

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru