Utilitara electrică Nissan e-NV200 primește o versiune recarosată de Voltia: capacitate aproape dublă de încărcare și disponibilitate în România din 2021

de Daniel Popescu, Foto: Nissan
Vineri, 08.05.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Utilitara electrică Nissan e-NV200 a primit o versiune recarosată de Voltia, care oferă o capacitate de încărcare de 8 metri cubi, cu 90% mai mare decât varianta standard. Noua versiune va fi disponibilă și în România, cel mai probabil din 2021.

Nissan a anunțat extinderea gamei de utilitare electrice comercializate pe piața europeană prin intermediul unei versiuni recarosate de Voltia pentru modelul electric e-NV200, care a primit numele e-NV200 XL Voltia.

Partenerii de la Voltia au operat o serie de modificări la caroseria standard a lui e-NV200 cu scopul de a crește volumul de încărcare. În urma modificărilor, capacitatea de încărcare este de 8 metri cubi, cu 90% mai mare decât în cazul versiunii standard.

Prin urmare, firmele care utilizează Nissan e-NV200 XL Voltia vor avea de efectuat de aproape două ori mai puține curse la fiecare livrare, ceea ce înseamnă reduceri de costuri și economisirea timpului.

"Fiecare aspect al lui Nissan e-NV200 XL Voltia abordează aceste provocări. Sistemul electric, caroseria compactă și spațiul de încărcare flexibil permit afacerilor să efectueze livrările într-un mod mai puțin consumator de timp și mai eficient", spune Manuel Burdiel, managerul general pentru Europa al diviziei de utilitare Nissan.

Utilitara electrică recarosată de Voltia are o baterie de 40 kWh care se poate încărca inclusiv la stații de încărcare rapidă prin intermediul conectorului CHAdeMO integrat.

Noua versiune va fi disponibilă pe toate piețele europene, iar în România va ajunge cel mă probabil începând din 2021.

Versiunea electrică a utilitarei NV200 a fost lansată în 2014 și a fost produsă în peste 42.000 de unități, dintre care aproape 10.000 de unități au fost comercializate în Europa în 2019.

Via Nissan

Comentarii (3)

  • netam-nissan
    sa mai zica cineva ca nissan e la rigola cind vine cu dube fara soferi ca scrie cum afacerile de 40 kw livreaza totu si basta..
    ia zi fan-skodaq daca are marca vag ceha ceva mai bun vreun kvoltiaq electric de 9 mc adica si afacerist pe deasupra.
    12 1
  • "marca vag ceha "

    buahahaha :))
    8 1
  • Edikkk
    Stupid Nissan, încă cu mufa japoneză

     conectorului CHAdeMO integrat....
    2 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru