Versiunea cu 3 uși a lui Range Rover Evoque a fost scoasă din producție: varianta cu 5 uși generează 95% din vânzări

de Daniel Popescu
Duminica, 10.06.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Land Rover a eliminat din producție versiunea cu 3 uși a lui Range Rover Evoque ca urmare a vânzărilor slabe înregistrate.

Range Rover Evoque este disponibil în prezent în 3 versiuni: cea mai populară este cea cu 5 uși, urmată de varianta decapotabilă și de cea cu 3 uși. Dintre acestea, ultima a înregistrat vânzări modeste, iar unele surse afirmă că versiunea cu 5 uși generează nu mai puțin de 95% din vânzările totale ale modelului.

În acest context, Land Rover a anunțat eliminarea din producție a versiunii cu 3 uși, astfel că cel mai probabil nici viitoarea generație nu va mai beneficia de o astfel de variantă.

"Începând din vara acestui an, Land Rover a raționalizat oferta Range Rover Evoque pentru a se concentra pe versiunea cu 5 uși și pe cabrio, care acoperă cea mai mare parte a vânzărilor", a declarat un purtător de cuvânt Land Rover citat de publicația Autocar.

Decizia nu este una surprinzătoare, întrucât producătorii au renunțat la versiunile cu 3 uși și în cazul altor modele. Pe această listă pot fi trecute și Audi A3, Jaguar XE S și Jaguar XF S, în condițiile în care prezența a numai 3 portiere nu este una practică pentru cei mai mulți potențiali clienți.

Cel mai probabil, noua generație Range Rover Evoque va fi lansată în preajma anului 2020 în versiuni cu 5 uși și cabrio.

Via Autocar

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru