Versiunea finalizată a unicului Bugatti La Voiture Noire ar putea fi prezentată în 31 mai

de Alexandru Monenciu
Sambata, 15.05.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Bugatti La Voiture Noire, considerată a fi cea mai scumpă mașină nouă din istorie, ar putea debuta la finalul acestei luni. Clientul care a comandat acest exemplar unicat rămâne necunoscut.

Constructorul din Molsheim a impresionat la Salonul Auto de la Geneva, din 2019, cu exemplarul unicat La Voiture Noire. Este vorba despre un omagiu adus celebrului Type 57 SC Atlantic, deținut de Jean Bugatti și pierdut în timpul celui de-al Doilea Război Mondial.

Comandat de un client, care rămâne misterios până în ziua de azi, Bugatti La Voitre Noire este bazat pe Chiron și este considerat a fi cea mai scumpă mașină nouă din istorie. Prețul său ajunge la 11 milioane de euro, înainte de a fi aplicate taxele.

Prototipul dezvăluit în urmă cu doi ani la Geneva era, însă, departe de a fi finalizat. La acel moment, mai marii companiei recunoșteau că mai au nevoie de aproximativ doi ani și jumătate pentru a-l livra noului proprietar.

Se pare că acel moment este mai aproape decât credeam. În urmă cu două săptămâni, mașina a fost surprinsă în timp ce era testată în apropierea uzinei Bugatti.

Acum, constructorul din Molsheim a publicat o serie de imagini pe pagina sa oficială de Instagram.

Seria de cărți poștale digitale se încheie cu mesajul "Ne vedem în 31 mai, 2021".

Cel mai probabil, atunci vom face cunoștință cu versiunea finalizată a lui La Voiture Noire.

via Bugatti

Comentarii (1)

  • Sper ca e limitata din fabrica la 180km/h pentru binele comun,nu?
    15 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru