VIDEO: Mașinile excentrice cu care vedetele din fotbalul american impresionează la antrenamente

de Bogdan Mirică
Joi, 03.08.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Fotbaliștii americani au trecut de faza supercarurilor de sute de mii de euro. Pentru a-și manifesta excentricitatea, vedetele vin la antrenament fie cu un Rolls Royce clasic, fie cu o vech mașină de pompieri.

Ne-am obișnuit să vedem fotbaliștii vedetă ai Europei venind la antrenament în supercaruri. Lamborghini, Ferrari, McLaren sau chiar Pagani nu mai par ceva ieșit din comun pentru fotbaliști care câștigă peste un milion de euro pe an.

Se pare că în Statele Unite, vedetele din fotbalul american au trecut însă la un alt nivel. Nu mai e la modă să vii cu supercaruri de sute de mii de euro. Este mai excentric să apari în mașini clasice sau chiar în camioane de pompieri vechi și recondiționate.

Cea mai stilată intrare i-a aparținut lui Antonio Brown, jucătorul echipei Pittsburgh Steelers, care a venit la antrenament pe bancheta din spate a unui Rolls Royce clasic, îmbrăcat la costum și condus de un șofer. Antonio Brown este recunoscut ca fiind un fan Rolls Royce, ultima sa achiziție fiind un Wraith vopsit cu o temă galactică.

Și James Harrison de la aceeași echipă și-a făcut o intrare la fel de răsunătoare.

A mizat pe un camion folosit în trecut la stingerea incendiilor. Mașina de pompieri le-a demonstrat celor prezenți că încă are o sirenă funcțională.

Au fost și apariții modeste. Doi jucători ai echipei Chicago bears au venit cu bicicletele, dintre care unul cu o bicicletă pentru două persoane. Nu au lipsit nici fanii mașinilor exotice contemporane: McLaren 570S, Ford F-150 Raptor și Tesla Model X.

Comentarii (4)

  • De ce ar fi Ford F 150 (char si Raptor) sau Tesla X masini exotice? Vorbim de USA, tara in care aceste masini sunt produse .... Daca te duci in Grecia si culegi portocale din copac, zici ca -s fructe exotice?
    15 3
  • a merge intr-un Rolls clasic poate fi si chestie de eleganta si gust nu doar de excentricitate... cine are ”pohta” poate achizitiona si unul tipla https://www.youtube.com/watch?v=G4_ZEosIP7Y
    1 0
  • Așa e autorul, mai exotic :)
    0 1
  • prima poza
    s-ar putea numi "planeta maimutelor"....
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru