VIDEO: Primul teaser al viitorului Audi S1

de Bogdan Mirică
Miercuri, 05.02.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Audi a publicat un prim teaser video al viitorului S1. Modelul va fi expus în premieră mondială cu ocazia Salonului de la Geneva, în luna martie.

Urmareste Automarket
Audi are o primăvară extrem de aglomerată. Salonul de la Geneva este programat să fie martorul a două premiere din Ingolstadt: noul TT şi versiunea sportivă S1.

Dacă despre primul am tot vorbit şi chiar am făcut cunoştinţă la Detroit cu prototipul care îl anticipează, despre S1 informaţiile nu au fost decât preliminare.

Hot-hatch-ul este anticipat însă de un prim video, care trădează câteva detalii despre trăsăturile viitorului model: o culoare de caroserie galbenă, prezenţa sistemului de tracţiune integrală quattro şi a unei transmisii manuale cu şase rapoarte.

Esential 230 de cai putere ar urma să ofere viitorul Audi S1.
La standul Audi de la Geneva, noul S1 va face pereche cu faceliftul lui A1, ajuns şi el la jumătatea carierei.
Propulsia va fi asigurată de un motor cu patru cilindri de 2.0 litri, supraalimentat. Este vorba despre binecunoscutul TSI al Grupului Volkswagen, dispus să ofere 230 de cai putere, adică la fel ca în cazul actualului VW Golf GTI. În cazul lui S1, motorul va fi conectat la o transmisie automată S-Tronic şi la o tracţiune integrală quattro.

Comentarii (1)

  • Cine a dat bani pe un A1 quattro cred ca se simte inselat de Audi. Pun pariu ca nu o sa le poti deosebi. Cu exceptia noul S1 nu are manuala.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru