VIDEO: Teaser cu primul model dezvoltat de parteneriatul Sony – Honda. Va fi lansat în 2026

de Tiberiu Safta
Vineri, 14.10.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Sony Honda Mobility, noua divizie a parteneriatului dintre cele două nume japoneze mari, a publicat un clip teaser cu primul său model de serie. Acesta va fi un model electric și va fi lansat în 2026.

În primăvara acestui an, Honda a anunțat un parteneriat cu Sony prin care cele două companii vor dezvolta împreună viitoare modele electrice. Pentru asta, cei doi giganți au înființat divizia Sony Honda Mobility, care va lansa noi modele electrice începând de la jumătatea deceniului actual.

Până atunci, Sony Honda Mobility ne oferă primul teaser cu primul lor model de serie, ce urmează să fie lansat în 2026. Înainte de lansarea oficială, Sony Honda Mobility va prezenta un prototip al viitorului model de serie în 4 ianuarie 2023, în cadrul ediției de anul viitor a evenimentului CES (Consumer Electronics Show).

Potrivit strategiei parteneriatului, precomenzile pentru noul model vor fi deschise de la jumătatea lui 2025. Vânzările vor începe la începutul lui 2026, iar primele piețe vor fi cele din Statele Unite și din Japonia.

Viitorul model va avea un sistem de conducere autonomă de nivel 3, precum și o interfață a sistemului multimedia pe bază cloud, care promite să ofere un nivel înalt de divertisment.

Primul model al parteneriatului dintre Honda și Sony va fi lansat în 2026.

via Sony Honda Mobility

Comentarii (4)

 • Asta a fost prezentat acum doi ani la CES.
  Tot vision-s ii spuneea si atunci :P
  3 0
 • Sony dezvolta ecranele si restul Honda…
  1 1
 • Mircea Badea
  misto! sunt curios ce stabilitate optica va avea. si ce optimizare pt baterii..sper ca honda se va ocupa de restul softului si actualizari..

  @dutz, o cam vrei..
  0 2
 • Anul trecut am folosit un Accord aproape 6 luni 2.0L VTEC 247 CP. Doar Mazda 3 a reușit sa ma mai surprindă la fel de plăcut, deșii Mazda 3 este o clasa inferioară. A fost prima Honda pe care am avut-o si nu as ezita niciodată sa aleg o Honda dacă va fi cazul. In ceea ce privește variantele electrice… pe mine sa nu se bazeze încă, adică Mircea poate sa-si ia cât încă nu-i coadă.
  2 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru