Viitoarea generație Maserati Levante ar putea fi pur electrică

de Alexandru Monenciu
Marti, 03.01.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Viitoarea generație Maserati Levante ar putea fi oferită exclusiv cu un sistem de propulsie cu zero emisii. Astfel, numele SUV-ului italian va deveni Levante Folgore.

Maserati a prezentat SUV-ul Levante în 2016, iar în 2020 a primit un bine meritat facelift. Odată cu el și-a făcut apariția în gamă și un sistem de propulsie micro hibrid.

Din câte se pare, Levante va îmbrățișa de tot electrificarea, cel puțin asta spun cele mai noi informații. Potrivit celor de Autocar, care au stat de vorbă cu șeful Maserati, Davide Grasso, viitoarea generație Levante ar urma să fie pur electrică.

Așteptat să debuteze în 2025, Levante Folgore va fi construit pe o versiune electrificată a platformei Giorgio de la Alfa Romeo.

În consecință, SUV-ul va fi oferit în mai multe versiuni de putere, inclusiv una echipată cu cele 3 motoare electrice de la noul GranTurismo Folgore. În cazul acestuia din urmă, unitățile dezvoltă în total 761 de cai putere și 1.350 Nm.

Anul viitor, Maserati urmează să lanseze și Quattroporte Folgore.

via Autocar

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru