Viitoarea limuzină Bentley va avea cele mai avansate scaune instalate vreodată într-o mașină

de Alexandru Monenciu
Joi, 05.05.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul britanic de automobile a publicat o nouă imagine teaser cu viitorul model de lux, vârf de gamă, care ca debuta oficial în 10 mai. Potrivit Bentley, acesta va avea cele mai avansate scaune instalate vreodată într-o mașină.

În urmă cu o săptămână, Bentley a publicat o primă imagine teaser cu un viitor model de lux, care va prelua rolul de vârf de gamă în portofoliul său. Vom face cunoștință cu el în 10 mai.

Până atunci, însă, constructorul din Crewe revine acum cu o nouă imagine care ne dezvăluie mai multe detalii de la interior. Mai exact, de pe locurile din spate.

Potrivit reprezentanților companiei, noul model va avea cele mai avansate scaune instalate vreodată într-o mașină. Printre altele vor putea fi ajustate pe 22 de direcții și vor putea "simți" dacă utilizatorului îi este frig sau cald, iar mai apoi să activeze automat funcția de încălzire sau ventilație, după caz.

În noul vârf de gamă Bentley, locurile din spate vor fi despărțite de o cotieră, iar în portiere au fost integrate ornamente în formă de diamante, iluminate.

Nu în ultimul rând, clienții își vor putea configura mașina după bunul plac, având în vedere că vor avea la dispoziție 24 de miliarde de combinații diferite, susțin cei de la Bentley.

Așa cum spuneam, noul model al constructorului britanic va debuta oficial în 10 mai.

via Bentley

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru