Viitoarele generații Skoda Superb și Kodiaq vor debuta în 2023. Octavia va primi și un facelift

de Tiberiu Safta
Miercuri, 31.08.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Skoda a confirmat că viitoarele generații ale modelelor Superb și Kodiaq vor debuta în 2023. Totodată, actuala generație Octavia urmează să primească un facelift în 2024. Toate modelele vor avea versiuni cu motoare termice și electrice.

În urmă cu puțin timp, Skoda a dezvăluit noul concept Vision 7S, o mașină care marchează debutul noului limbaj de design Modern Solid, dar și a unei noi identități vizuale a mărcii din Cehia. Știm deja că Skoda va lansa 3 modele electrice noi în 2026: o mașină mică, un SUV compact și un SUV cu 7 locuri.

Mai mult, constructorul ceh vrea ca 70% din totalul vânzărilor în Europa să fie reprezentate de mașini electrice până în 2030.

Până atunci, Skoda a confirmat că va lansa generații noi pentru modelele Superb și Kodiaq. Noile iterații vor debuta în a doua jumătate din 2023 și ar urma să păstreze motoarele termice. Evident, noile modele vor primi și versiuni electrice.

De asemenea, actuala generație Skoda Octavia va primi un facelift în 2024. Și aceasta va avea atât versiuni termice și electrice.

Skoda nu a oferit mai multe detalii despre viitoarele modele. Este de așteptat, în schimb, ca acestea să primească motoare termice noi, mai eficiente față de cele oferite în prezent.

via Skoda

Comentarii (4)

  • Abia aşteptăm versiunile PHEV şi full EV
    4 9
  • Sa ce? Îți iei?
    11 1
  • Adrian
    Au scos Passatul dar aduc generatie noua pentru Superb? Pai ori nu le mai cere lumea, ori le cere! Nu cumva o rasucesc dupa cum vor ei ca sa ne directioneze intr-o parte sau alta?
    7 1
  • Seriff
    Le cerea lumea, problema e ca le-au scumpit in ultimul hal si nu mai sunt atragatoare, dupa tot ei se mira ca nu se vand.
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru