Viitorul BMW M5 Touring îmbracă haine de sărbătoare în cea mai nouă imagine

de Alexandru Monenciu
Vineri, 22.12.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul german de automobile a publicat o nouă imagine teaser cu viitorul M5 Touring. De această dată, break-ul de performanță este "îmbrăcat" corespunzător pentru această perioadă.

De-a lungul anilor, divizia M de la BMW a construit numai câteva exemplare M5 Touring. Spre exemplu, generația E34 a fost replicată în doar 891 de unități, iar M5 Touring E61 în 1.025 de exemplare.

Acum, BMW M pregătește un nou M5 Touring, bazat, desigur, pe actuala generație Seria 5. Prototipurile au fost deja surprinse în teste, pe legendarul circuit Nurburgring.

Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, viitorul BMW M5 Touring a renunțat la camuflajul obișnuit pentru "haine" în ton cu această perioadă. Îl poți admira în imaginea publicată pe rețelele sociale.

Așa cum bine știi, viitorul M5 Touring va păstra motorul V8 de 4.4 litri, twin-turbo, dar acesta va lucra în compania unei unități electrice. Se estimează că ansamblul plug-in hybrid va dezvolta peste 700 de cai putere.

Având în vedere că noul Seria 5 Touring va debuta la începutul anului 2024, break-ul de performanță M5 Touring se mai lasă așteptat puțin.

via BMW 

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru