Viitorul Polestar 5 apare, noi imagini neoficiale. Rival pentru Porsche Taycan și Tesla Model S

de Alexandru Monenciu
Luni, 06.06.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Noi imagini preluate de la Biroul Uniunii Europene pentru Proprietate Intelectuală dezvăluie designul viitorului Polestar 5. Modelul suedez este programat să debuteze în 2024.

Polestar a renăscut ca brand, investind mult timp și, mai ales bani, în electrificare. Chinezii de la Geely au avut, desigur, aportul lor.

Portofoliul mărcii suedeze va continua să crească în perioada următoare. În luna octombrie, va fi prezentat Polestar 3, iar Polestar 4 va debuta în 2023. Apoi, în 2024, lumea va face cunoștință cu Polestar 5, un model care, atunci când va intra în producție, va fi un rival pentru Tesla Model S, Audi E-Tron GT și Porsche Taycan.

Suedezii au publicat, anterior, imagini cu viitorul model Polestar 5, dar o serie de imagini preluate de la Biroul Uniunii Europene pentru Proprietate Intelectuală ne dezvăluie acum mai bine designul acestuia.

Se poate observa că versiunea de serie va rămâne fidelă conceptului, păstrând foarte multe dintre elementele estetice introduse de acesta. Desigur, vor exista și unele diferențe, dar minore.

Până în acest moment, Polestar nu a dezvăluit detalii despre sistemul de propulsie al viitorului model.

via Motor1

Comentarii (3)

  • Dan Voiculescu
    Chiar dacă mici, sunt pași viguroşi făcuți înainte.
    3 3
  • Oana la sfârșitul anului vom avea Polestar 12
    2 0
  • Înainte spre ce Dan?
    Masini de peste 100.000 de euro? De asta stăteai tu cu banii pregătiți ca nu aveai opțiuni… uite ca-ți surâde norocul ;)
    4 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru