Vin Diesel i-a liniștit pe fanii Fast and Furious: al optulea film se lansează în 2017 și va avea acțiunea în New York

de Bogdan Mirică
Marti, 19.01.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Vin Diesel a publicat un teaser al viitorului Fast and Furious 8.Filmul va fi prezentat pe ecrane în 2017 și va aduna aceleași personaje consacrate, cu excepția lui Brian O'Conner.

Deși existau zvonuri care amenințau continuarea seriei Fast and Furious, mai ales după decesul lui Paul Walker, producătorii nu vor să renunțe așa ușor la un film cu încasări generoase. Prin urmare, Fast and Furious 8 se va face și va avea în prim plan aceleași personaje populare, mai puțin pe Brian O'Conner, interpretat de regretatul Paul Walker

Potrivit unor informații preliminare, partea a opta deschide, practic, o ultimă trilogie. Cu alte cuvinte noul Fast and Furious va fi urmat de alte două părți, după care va fi pensionat.

Urmareste Automarket
Noul Fast and Furious 8 este deja anticipat de un teaser publicat de Vin Diesel, pe contul său de Instagram.
Noutatea principală este că filmul se va numi Fast 8. De asemenea, foarte important de știut că scenele se vor desfășura în New York, un oraș în care ar fi trebuit să aibă loc acțiunea primului film Fast and Furios, lansat în anul 2001.

Așteptat pe ecrane în anul 2017, filmul va fi regizat de F. Gray Gray, omul care și-a pus amprenta asupra unor filme celebre ca Straight Outta Compton, Law Abiding Citizen și versiunea din 2003 a Italian Job.

Comentarii (4)

  • Schimbati titlul ca apare 2018 in loc de 2017
    3 0
  • Sper ca Fast 8 va fi dedicat lui Paul Walker,asa cum am citit....Cu efecte speciale,cu imagini vechi.eu vrea sa il vad in continuare in film...Mi-e dor de el..
    3 6
  • @Candy

    Nu am ninic cu afinitatea ta fata de Paul; si mie imi pare rau ca a murit, dar niciodata nu m-am uitat la un film cu masini DATORITA vreunui actor.
    in plus nu paul era personajul principal; totdeauna a fost vin diesel
    3 0
  • An0nim
    @Candy - Fast and furious 7 a fost cel dedicat lui Paul Walker. Si mie imi e dor de el, dar gata, a murit. Posibil(cred eu) 1-2 scene , numele lui sa-i fie amintit in film de catre unul dintre actori.

    @ioi - Gresesti, inca din primul film actiunea s-a invartit doar in jurul lui. De la Furios si iute 4 actiunea s-a invartit in jurul celor 2 , nu conta cine e actor principal. Pana la urma ne bucuram de filme , nu de actori pentru ca acestia nu-s de oscar. (parerea mea)
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru