Fast and Furious 8 se va face şi va fi lansat în 2017

de Bogdan Mirică
Vineri, 24.04.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Vin Diesel a confirmat oficial data la care se va lansa Fast and Furious 8, noul film al seriei de succes. Vin Diesel a făcut anunţul oficial în cadrul unui eveniment recent, desfăşurat în Las Vegas.

30 noiembrie 2013 rămâne, probabil, cea mai tristă zi pentru fanii seriei Fast and Furious. Este ziua în care Paul Walker a decedat într-un accident de circulaţie, aflat pe scaunul din dreapta al unui Porsche Carrera GT. În acel moment, fanii s-au întrebat ce se va întâmpla cu al şaptelea film din seria Fast and Furious, aflat încă în curs de filmare.

Mulţi au fost de părere că filmul nu va mai avea un succes similar cu seriile de dinainte. Cu toate acestea, primăvara lui 2015 ne-a adus un Fast and Furious 7 care a demolat orice previziuni şi a devenit unul dintre cele mai bine vândute filme din istorie. Se pare că decesul actorului principal a adus spectatorii în sălile de cinema, iar încasările de până acum au ajuns la aproape 1.15 miliarde de dolari. Asta face ca Fast and Furious 7 să fie al şaptelea film ca încasări din istorie.

Esential 1.15 miliarde de dolari a strâns până în prezent pelicula Fast and Furious 7.
2017 este anul în care se va lansa noul Fast and Furious 8.
Cu un asemenea potenţial, Universal nu poate renunţa la producţia unor serii viitoare.
O confirmă chiar Donna Langley, preşedintele executiv Universal, care susţine că analizează posibilitatea finanţării a încă trei serii a peliculei Fast and Furious.

Vin Diesel, omul care a rămas să ducă mai departe rolul principal al peliculei, a confirmat deja data de lansare a viitorului Fast and Furious 8, cu ocazia unui eveniment desfăşurat în Las Vegas.

Filmul va debuta în data de 14 aprilie 2017 şi, cel mai probabil, se va desfăşura în New York şi va înscrie pe lista personajelor sale din nou pe Kurt Russel. Nici Paul Walker nu va fi uitat, el fiind în continuare o parte integrantă a poveştii, însă includerea sa în scenariu este încă neclară.

Comentarii (1)

  • Sandu al-III-lea
    Traim intr-o lume violenta si meschina.Acest gen de filme sunt niste porcarii violente pe care din pacate se mai arunca si bani.Eu nu stiu ce morala are filmul asta.O"ceata de golani"fara prea multa educatie fac legile pe strazi(asa zic ei)si sunt tare mandrii de asta.Se cred bravi.Aceasta bravura dispare subit la o sirena a politiei si un girofar pus in functiune.Fug ca potarnichile.Din punct de vedere moral filmul e jalnic si nu transmite nici un mesaj.Tipic filmelor americane.Oare trebuie sa invatam ceva din filmele astea.Vizionarea filmului are un scop,nu?Scopul e al lor.Incasarea de milioane la box office.Si restul?...daca-i intrebi.Nu ne intereseaza,o sa fie raspunsul.Eu nu m-as uita la asa ceva.Prefer oameni si masini normale.De fapt...filme normale.
    4 8

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru