Paul Walker, eroul principal din seria Fast and Furious, a murit într-un accident auto

de Dragoș Băltățeanu
Duminica, 01.12.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Actorul american Paul Walker, celebrul pentru rolul său din seria de filme The Fast and Furious a murit într-un accident de mașină. Walker era pasager într-un Porsche Carrera GT condus de prietenul său, Roger Rodas.

Paul Walker, actorul celebru pentru rolul Brian O'Connor din seria de filme Fast and Furious, a murit în urma unui accident auto. Walker era pasager într-un Porsche Carrera GT condus de prietenul său Roger Rodas. Cei doi plecaseră de la un eveniment caritabil organizat pentru fundația Reach Out Worldwide, patronată de Paul Walker. Rodas a pierdut controlul mașinii în Santa Clarita, la nord de Los Angeles, la ora 3.30 PM. Mașina s-a lovit de un stâlp și apoi un copac, izbucnind imediat în flăcări. Atât Roger Rodas cât ș Paul Walker și-au pierdut viața în urma impactului. 

Paul Walker, în vârstă de 40 de ani, a devenit celebru în urma rolului avut în cinci dintre cele șase filme din seria Fast and Furious. Pe lângă rolul din aceste filme preferate de pasionații de mașini, Walker era și în viața reală un mare pasionat de automobile și motorsport. Împreună cu Roger Rodas, care era și consilierul său financiar, participase la diverse curse auto.

Urmareste Automarket
Moartea lui Paul Walker a strânit un val de condoleanțe și reacții din partea colegilor săi de la Hollywood, dar și din partea lumii auto, numeroși piloți și pesonalități din lumea auto transmițând condoleanțe prin intermediul rețelelor de socializare. 

Paul William Walker IV s-a născut pe 12 septembrie 1973 în Glendale, California.

Cariera sa a început devreme, la vârsta de doar doi ani când a jucat într-o reclamă Pampers. Primul rol într-un film pe marele ecran a venit în 1986, dar celebritatea a venit în 2001 când Paul Walker a jucat alături de Vin Diesel în primul film din seria The Fast and The Furious. Paul Walker ar fi trebuit să apară și în al șaptelea film al seriei, pentru care filmase deja o bună parte din scene. Fast&Furious 7 este programat să aibă premiera în vara anului viitor. 

Comentarii (27)

  • Prea trist ca sa fie adevarat... Filmele Fast&Furious, chiar daca vor continua, nu vor mai avea acelasi farmec...
    68 3
  • cand am vazut stirea azi dimineata am crezut ca e o farsa; stiu ca la un moment dat cautasem pe internet informatii despre o celebritate din lumea muzicala si era un site care scria ca acea persoana e moarta, lucru neadevarat; am crezut initial ca este la fel si in cazul acestei informatii.
    R.I.P.

    "If one day speed kills me don't cry because I was smiling" - Paul Walker-

    pe un site a postat cineva o poza de pe google street view si in locul in care s-a petrecut accidwentul era o teava de gaze naturale.
    33 1
  • R.I.P.
    26 0
  • ce ironie....sa joci roluri in care fentezi moartea de zeci de ori la volanul masinii si sa ajungi sa mori asa ....
    brrr
    30 0
  • Pacat foarte pacat...Paul Walker a fost un om cu adevarat bun intr-un oras de personaje discutabile... O tragedie viata reala,dacă a existat vreodata una.
    17 1
  • stia el ce stia de conducea in film doar japoneze
    9 29
  • RIP! In mod cer ingerii vor avea de la cine sa invete sa conduca la limita!
    14 4
  • fast...
    n-am cuvinte...pacat!
    17 0
  • Trist, si eu am crezut ca e o gluma proasta, initial. RIP
    Legat de masina, am incercat sa gasesc pe net, fara prea mare succes, o informatie legata de sistemul de racire al uleiului la Carrera GT. Stiu ca multe masini cu motor central spate foarte performante au radiatoare suplimentare de racire a uleiului pe fata si asta reprezinta un real pericol in caz de accident grav, intrucat furtunele sau conductele uleiului se pot rupe si uleiul tasneste direct pe cutia de viteze sau pe alte elemente incinse, iar asta nu poate duce decat la un incendiu grav.
    18 1
  • @Andi
    Te sustina 1000 %!
    11 0
  • Eu inca sper sa fie o gluma ...
    16 3
  • Paul Walker si Vin Diesel cu primul Fast and Furious mi-au starnit fantezia si obsesia cu masini de la o vasta frageda. Munca lui ii unul dintre motivele pentru care masinile fac parte integrala din viata mea. Cand am auzit ca a murit parca a murit o parte din mine. Stiu ca suna exagerat dar ii cea ce simt.
    23 4
  • Mare pacat! Era un actor bun si cu o carisma aparte.
    R.I.P Paul Walker!
    18 0
  • Strategie de marketing sa promoveze filmul. O isterie, nu este nimic adevarat, au dat si ei foc la o masina, cum sa ia foc masina de la un bat de copac. Paul Walker traieste, este o isterie marca Illuminati sau masonilor cei care controleaza lumea. Asa ca numai punei ochii la filmuelete facute pe calculator :)
    1 37
  • Viata bate filmul? sau vezi mai Paul ca nu e chiar ca in filme?
    6 21
  • Nimic nu e intamplator.
    R.I.P. P.W.
    10 1
  • Noi detalii:
    http://www.tmz.com/2013/12/02/paul-walker-roger-rodas-deadly-accident-porsche-malfunction-fluid-leak/
    Exact ce banuiam. Nu neaparat ulei de motor, dar o posibila scurgere de lichid de servodirectie, care este tot un tip de ulei, foarte inflamabil. Altfel, o masina nu are cum sa ia foc de la un impact, ca in filme, fie el cat de mare.
    10 0
  • nu conteaza
    Locul lui era la volan, nu ca pasager.....caz asemanator cu al lui Giorgi Tevzadze.
    10 1
  • te asigur ca multi si-ar dori asta (sa fie o minciuna), insa ce e adevarat nu poti face minciuna. Dar filmul de reclama nu avea nevoie findca nu e o premiera, filmul popularitate deja o are si deacum toti asteptau o continuare.
    10 0
  • Pentru @Alex

    Cei din iluminatti spun totul despre aceasta facatura. Lumea e controlata de mass media, corporatii. Profit de pe urma numelor celebre.

    Si apropo. pentru cei care nu stiu el e nascut pe 9/11/1973 nu cum scrie pe wikipedia se contrazic singuri

    http://www.hollywood.com/celebrities/196165/paul-walker
    4 7
  • Oribila veste ! Daca era Vin Diesel cred ca nu imi reveneam o luna :(. Vin Diesel e preferatul meu. Oricum o pierdere uriasa in lumea filmului...pacat.
    12 4
  • koss-tell
    Imi pare rau ca a murit si tot la fel de rau imi pare ca put-zo-ii care se cred pe strada furiosi si iuti nu vor invata nimic din asta.
    13 0
  • @scrpionul
    din cati actori destul de buni sunt la Hollywood sa fie Vin Diesel preferatul tau arata faptul ca de abia ai scapat de suzeta. Pana si Dwayne Johnson are mai multa carisma.
    2 5
  • Robert
    Niciun actor n-o sa mai fie ca el, adevarat om.
    R.I.P Paul Walker - cel mai bun - trei cuvinte simple si adevarate
    4 0
  • Esti bolnav omule, ai nevoie de tratament!
    1 0
  • L-am recunoscut in filmul "Bobby Z", mi-a placut cum a jucat!
    R.I.P.
    0 0
  • ionela
    R.I.P
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru