Filmările peliculei „Fast and Furious 7” au fost oprite pentru o perioadă nedeterminată

de Bogdan Mirică
Joi, 05.12.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Studiourile Universal au decis să oprească filmările celei de-a şaptea serii Fast and Furious după decesul lui Paul Walker. Comunicatul emis astăzi nu precizează perioada cu care vor fi amânate filmările.

Considerăm că este responsabilitatea noastră să oprim producţia celei de-a şaptea serii Fast and Furious pentru o perioadă de timp.

Studiourile Universal
După cum anticipam şi ieri, viitorul peliculei „Fast and Furios 7” este în pericol. Moartea actorului principal Paul Walker a zdruncinat puternic comunitatea de la Hollywood şi întreg platoul de filmare al celor de la Universal. Filmările programate săptămâna aceasta au fost amânate, iar scenariul iniţial a fost trimis spre rescriere pentru a găsi un final potrivit pentru Brian O'Connor, personajul interpretat de Paul Walker.

Astăzi, studiourile Universal au emis şi un comunicat de presă, care confirmă temerile fanilor. „În acest moment, noi toţi cei de la Universal ne dedicăm întru totul suportului oferit familiei lui Paul şi membrilor din echipa de filmare, actorilor şi întregului grup Fast and Furious. De asemenea, considerăm că este responsabilitatea noastră să oprim producţia celei de-a şaptea serii Fast and Furious pentru o perioadă de timp nedeterminată.

Astfel vom avea timp să analizăm toate opţiunile necesare pentru a merge mai departe.”

Între timp, fanii actorului au publicat pe Youtube un scurt film dedicat lui Paul Walker. Clipul surprinde imagini din film, înlănţuite pentru a aduce un omagiu.

Urmareste Automarket
Vă reamintim că în acest weekend Paul Walker, interpretul rolului Brian O'Connor din seria de filme Fast and Furious, a murit în urma unui accident auto.
Walker era pasager într-unPorsche Carrera GT condus de prietenul său Roger Rodas. 

Cei doi plecaseră de la un eveniment caritabil organizat pentru fundația Reach Out Worldwide, patronată de Paul Walker. Rodas a pierdut controlul mașinii în Santa Clarita, la nord de Los Angeles, la ora 3:30 PM. Mașina s-a lovit de un stâlp și apoi de un copac, izbucnind imediat în flăcări. Atât Roger Rodas cât ș Paul Walker și-au pierdut viața în urma accidentului.

Comentarii (1)

  • banea.pavel
    imi place la nebunie fast an furios
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru