Lansarea filmulului "Fast And Furious 9", amânată cu aproape un an: producția va avea premiera în aprilie 2021

de Daniel Popescu
Vineri, 13.03.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Premiera filmului "Fast and Furious 9" a fost amânată cu aproape 11 luni până în aprilie 2021 din cauza epidemiei de coronavirus Covid-19.

Pandemia de coronavirus Covid-19 începe să aibă efecte negative și asupra industriei cinematografice, în contextul în care numeroase cinematografe sunt sau urmează să fie închise ca măsură de evitare a aglomerațiilor.

Cel mai recent exemplu este cel mai nou titlu din cadrul francizei Fast and Furious. Producătorii au anunțat oficial că lansarea filmului "Fast and Furious 9", programată inițial în 22 mai în Statele Unite, va fi amânată cu aproape un an. Astfel, filmul va putea fi urmărit în cinematografe abia începând din 2 aprilie 2021.

Primul trailer pentru "Fast and Furious 9" a apărut la începutul lunii februarie și prezintă, printre altele, modele precum Dodge Charger sau Pontiac Fiero. Cel mai probabil, protagoniștii vor fi din nou implicați într-o conspirație globală care generează numeroase secvențe de acțiune și cascadorii cu mașini.

Fast and Furious este o franciză de filme populară la nivel internațional datorită acțiunii și a cascadoriilor cu mașini.

Primul film din serie a apărut în anul 2001, iar următoarele au fost lansate la distanța de doi sau cel mult trei ani.

Via Motor1

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru