Moartea lui Paul Walker pune în pericol lansarea peliculei „Fast and Furious 7”

de Bogdan Mirică
Miercuri, 04.12.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Cea de-a şaptea serie a filmului Fast and Furious este în pericol. Decesul actorului Paul Walker pune sub semnul întrebării viitorul filmului, care are acum nevoie de un nou scenariu.

Lansarea celei de-a şaptea serii a peliculei „Fast and Furious” este sub semnul întrebării. Decesul lui Paul Walker, actorul principal al seriei de acţiune, pune sub semnul întrebării viitorul filmului.

Pentru moment, filmările vor fi oprite, pentru că Walker ar fi trebuit să fie pe platou chiar săptămâna aceasta. Având în vedere că procesul de creaţie al filmului se afla în plină desfăşurare, moartea lui Walker nu poate trece neobservată. Scenariul va avea nevoie de modificări pentru a justifica dispariţia actorului principal.

Un alt motiv pentru care filmările vor fi amânate o perioadă face referire la starea celorlalţi actori din film, colegi cu Walker. Cei mai mulţi dintre ei au primit cu greu vestea decesului şi sunt încă într-o perioadă de refacere. Tyrese Gibson, actorul care joacă rolul lui Roman Pearce în filmul „Fast and Furious” a vizitat scena accidentului pentru un ultim omagiu şi s-a arătat vizibil afectat de situaţie.

Esential 40 de ani avea actorul american Paul Walker, rolul principal din pelicula Fast and Furious 7.
Studiourile Universal, responsabile pentru producţia peliculei, nu au vrut să emită comentarii pe marginea subiectului.

Vă reamintim că în acest weekend Paul Walker, interpretul rolului Brian O'Connor din seria de filme Fast and Furious, a murit în urma unui accident auto.

Walker era pasager într-un Porsche Carrera GT condus de prietenul său Roger Rodas. Cei doi plecaseră de la un eveniment caritabil organizat pentru fundația Reach Out Worldwide, patronată de Paul Walker. Rodas a pierdut controlul mașinii în Santa Clarita, la nord de Los Angeles, la ora 3:30 PM. Mașina s-a lovit de un stâlp și apoi de un copac, izbucnind imediat în flăcări. Atât Roger Rodas cât ș Paul Walker și-au pierdut viața în urma accidentului.

Paul Walker, eroul principal din seria Fast and Furious, a murit într-un accident auto

Comentarii (5)

  • R.I.P.
    9 1
  • Cristian E.
    R.I.P
    8 1
  • Ar trebui sa il lanseze din respect pentru Paul. Mare pierdere.
    11 1
  • Nu numai scenariul ar trebui modificat ci și numele filmului, ca o morala a situației.
    O varianta ar fi ,,Slow /Normal & Calm,, .
    10 3
  • In fiecare zi citesc stirea, si nu cred, si nu vreau sa cred ca a murit..
    Omul acesta ne-a marcat multora dintre noi tineretea. Adio "O'Conner" !
    10 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru