Mașina lui Paul Walker, din filmul Fast & Furious 4, a fost scoasă la vânzare

de Alexandru Monenciu
Joi, 13.04.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Un Nissan Skyline GT-R (R34), pe care Paul Walker l-a condus în a patra parte a francizei Fast & Furious, a fost scos la vânzare. Noul proprietar va fi găsit prin intermediul casei de licitații Bonhams.

Fast & Furious este una dintre cele mai profitabile francize de la Hollywood. Din păcate, unul dintre actorii inițiali a decedat în urmă cu ceva ani. Ne referim, desigur, la Paul Walker.

Acum, fanii se vor bucura să afle că un Nissan Skyline GT-R, din generația R34, condus de Paul Walker în a patra parte a seriei, a fost scos la vânzare. Mai mult, mașina a fost modificată exact după specificațiile actorului.

Lista include, printre altele, un intercooler Turbonetics, sistem de evacuare Nismo NE-1 și sistem de frânare Rotora. Potrivit casei de licitații Bonhams, care are mașina la vânzare, motorul RB26 dezvoltă circa 550 de cai putere.

Imediat după terminarea filmărilor, mașina cu pricina a fost confiscată de guvernul american (din cauza modului în care a fost importată în SUA). Într-un final, Nissan-ul Skyline GT-R a fost exportat în Germania, unde a fost expus static pe o perioadă lungă de timp.

Așa cum spuneam, mașina va fi vândută la licitația organizată de casa Bonhams, la Bruxelles, în perioada 28 aprilie - 5 martie.

Din păcate, prețul este necunoscut, dar cu siguranță vorbim de o sumă formată din 6 cifre.

via Carscoops

Comentarii (1)

  • Mircea Badea
    nu vad termosul cu nos!
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru