Mercedes-Benz anunță un parteneriat cu Apple Music și Universal pentru sisteme audio 3D și 4D

de Tiberiu Safta
Luni, 17.10.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mai multe modele Mercedes-Benz vor avea un nou sistem audio dezvoltat împreună cu Apple Music și Universal Music Group. Sistemul audio va reda sunete la cea mai înaltă calitate și va oferi tehnologia Spatial Audio with Dolby Atmos pentru sistemele audio 3D și 4D.

Mercedes-Benz a încheiat un parteneriat cu Apple Music și Universal Music Group pentru sistemele sale audio. Astfel, mai multe modele din gama constructorului german, precum: Clasa S, EQE, EQE SUV, EQS și EQS SUV primesc un sistem audio dezvoltat special pentru a oferi cea mai înaltă calitate a sunetului.

Aceste modele sunt primele produse în afara celor vândute de Apple care oferă tehnologia „Spatial Audio with Dolby Atmos”. Tehnologia este compatibilă cu sistemul multimedia MBUX și cu un sistem audio Burmester 3D sau 4D.

Cei care sunt abonați la Apple Music și care dețin și unul din modelele menționate mai sus vor avea acces la mai multe melodii și albume care beneficiază de noile tehnologii. Noul Mercedes-Benz EQE SUV, lansat în urmă cu puțin timp, vine echipat cu un sistem audio 4D, de 1750 de wați și cu nu mai puțin de 31 de boxe, dintre care 6 sunt boxe 3D, două amplificatoare și un subwoofer de 18.5 litri.

Potrivit unui studiu realizat în Germania, 70% dintre consumatorii de muzică preferă să asculte melodii în mașină.

Aproximativ 72% nu își pot imagina să conducă o mașină fără muzică, iar două treimi dintre cei care au participat la studiu spun despre calitatea sunetului că este foarte importantă.

via Mercedes-Benz

Comentarii (1)

  • Nu zice nimeni ca nu-i fain sa ai sunet de calitate in mașina…. totuși 31 de boxe??? Nu se poate scoate același lucru din 10? Câți simt diferența?
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru