Volkswagen a confirmat zvonurile: în primăvara anului viitor facem cunoștință cu noua generație Touareg

de Cornel Șocariciu
Vineri, 29.12.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Oficialii Volkswagen au confirmat zvonurile care anunțau lansarea noii generații Touareg în primăvara anului viitor. Nemții spun că modelul a fost revizuit complet.

În urmă cu câteva săptămâni, o serie de zvonuri anunțau lansarea noii generații Volkswagen Touareg în prima parte a anului viitor. Acum, oficialii constructorului german au confirmat informațiile apărute.

Noul Volkswagen Touareg va fi lansat în primăvara anului viitor, iar nemții spun că modelul a fost revizuit complet.

Designul noii generații Touareg a fost inspirat de conceptul T-Prime GTE (foto), prototip pe care l-am putut admira în premieră în primăvara lui 2016. Noua generație Touareg folosește platforma MLB Evo a grupului Volkswagen, aceeași arhitectură pe care o întâlnim și pe Audi Q7, Porsche Cayenne, Bentley Bentayga sau Lamborghini Urus.

Noul SUV pregătit de constructorul german promite o masă totală ceva mai mică și un interior ceva mai generos. Alături de motorizările tradiționale (diesel și benzină), viitoarea generație Touareg ar urma să primească și o variantă plug-in hybrid.

Comentarii (10)

  • Un fel de Audi...Consumerismul are si el consecintele lui...niciodata in avantajul clientului.
    16 10
  • @Q nu inteleg comentariul tau, ce este in defavoarea clientului?
    Fara sa fiu un fan al grupului, faptul ca un produs de volum imparte platforma cu produse mai scumpe mi se pare in beneficiul clientului care vrea produsul respectiv. Eu mai degraba as lua Skoda care e (sau o sa fie) pe aceeasi platforma.
    Trist mi se pare cand e invers (ca la Merc X cu Navara) cand un produs premium e dezvoltat pe o platforma inferioara.
    16 10
  • Ce are platforma cu nivelul de calitate?
    9 9
  • Ti-as explica in ce consta principiul,valabil in general la toate produsele de azi ,insa cu siguranta nu mi-ai da dreptate..esti genul de client ideal. Oricum vad ca unul,cel putin a inteles ce-am vrut sa zic si...mi-e deajuns.
    8 4
  • Secretul lui vw
    @Green_Alex
    Bani aruncati in vant (la asta s-a referit ,,q,,).
    6 7
  • andrei
    hai sa o lasam, ca mai bani aruncati in vant ca la alea premium nici ca exista. in materite de masini. prefer de 10 ori o superb in fata unui a4 sau care o fi de la audi din aceeasi clasa.

    bine, faptul ca impart aceeasi platforma nu inseamna ca si masina are exact acelasi comportament sau dimensiuni.
    4 1
  • @Green
    inseamna ca esti trist si cand un Urus sau o Bentayga foloseste platforma de Skoda, nu?
    4 4
  • Touareg a fost mereu...un Q7 fără pretenții premium și mult mai accesibil sau Q7 a fost un Touareg premium. Până acum pentru că de la această generație se pare că Touareg va face un pas uriaș în urma acestei revizuiri complete.
    3 1
  • Ca sa ma explic:
    @q @Secret...
    Consumerismul are ca efect cresterea volumului productiei si scaderea costului per unitate...deci mai ieftin pentru cine vrea sa cumpere...ce e rau in asta? nu-ti baga nimeni mana in buzunar
    @frank
    Are, pentru ca fiecare produs dezvoltat are niste cerinte si limitari. Daca platforma e dezvoltata pentru o masina premium (a se vedea Q7, Bentyaga etc) se va acorda o importanta crescuta aspectului performanta/confort si mai putin limitarilor impuse de cost. Diferentierea ulterioara se face prin folosirea unor echipamente si dotari mai scumpe sau mai ieftine pt fiecare marca (skoda vs Lambo)

    Eu ca si client non-premium ma bucur cand o masina de volum e dezvoltata pe o platforma mai scumpa dar fara brizbrizurile de rigoare (cum zice si Coco). Pe
    1 0
  • buleala
    Intrebarea care se pune ie: cocalarii vor fi multumiti au ba?
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru