Volkswagen anunță îmbunătățiri hardware și software pentru sistemul multimedia prezent pe Golf 8

de Alexandru Monenciu
Luni, 20.12.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul german de automobile anunță o serie de îmbunătățiri hardware și software pentru sistemul multimedia MIB3 prezent pe Golf 8. Cei care dețin deja un astfel de model nu vor primi noutățile hardware, doar pe cele software.

A opta generație Volkswagen Golf a debutat în octombrie 2019 cu o serie de noutăți, mai ales la interior, dar și la capitolul tehnologie. Sistemul multimedia, MIB3, a primit, însă, numeroase critici, iar marca germană a fost chiar nevoită să oprească livrările din cauza lui.

Toate aceste probleme sunt de domeniul trecutului, în contextul în care Volkswagen anunță acum o serie de îmbunătățiri hardware și software pentru sistemul multimedia prezent pe Golf 8. Vestea proastă este că, cei care dețin deja un astfel de model, le vor primi numai pe cele din urmă dacă nu fac o vizită voluntară în service.

Înainte de toate, constructorul din Wolfsburg a înlocuit procesorul cu unul mai rapid cu 25%. Placa video este, de asemenea, nouă, iar Volkswagen susține că este de 3 ori mai performantă decât cea inițială. Datorită acestor modificări, sistemul multimedia va răspunde mai rapid la comenzi, iar funcția de comenzi vocale a fost, la rândul ei, îmbunătățită.

Mai mult, sistemul va putea adresa întrebări și va recunoaște de la cine vin comenzile (șofer sau pasagerul din dreapta).

Și interacțiunea cu display-ul a fost îmbunătățită. Spre exemplu, când utilizatorul atinge ecranul, sistemul blochează funcțiile de volum și temperatură pentru a nu fi activate din greșeală.

Proprietarii de Golf 8 vor fi înștiințați că pot vizita service-ul în mod voluntar, pentru a primi toate aceste modificări, începând cu primele luni ale anului viitor.

via Volkswagen

Comentarii (2)

  • Edikkk
    În sfârşit, va răspunde decent la interacţiune...

    Cam mult timp le-a luat
    3 2
  • unsirb
    "imbunatatiri hardware" = ii vor monta rotite pentru volum si climatizare?
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru