Volkswagen Beetle, imaginat ca o „broască” sportivă de tunerul ABT

de Bogdan Mirică
Joi, 29.08.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
ABT a pregătit un kit de personalizare pentru actualul Volkswagen Beetle. Germanii oferă modificări importante pentru aproape toate versiunile de motorizare.

Urmareste Automarket
Volkswagen Beetle poate părea o maşină prea cuminte pentru fanii Volkswagen amatori de senzaţii tari. ABT s-a gândit să vină în ajutorul celor care îşi doreau o „broască” sportivă şi a gândit un kit de personalizare pentru ambele variante de caroserie: coupe şi cabrio.

La nivel exterior, Beetle vine cu o serie de modificări aerodinamice discrete, printre care un nou spoiler frontal, faruri modificate şi un deflector posterior. Nu lipsesc nici jantele de 20 de inch, din aliaj, cu design special.

La niel mecanic, modificările estetice notabile ar fi coborârea gărzii la sol cu 30 de mm şi înlocuirea sistemului de evacuare cu unul sportiv.

Esential 240 de cai putere dezvoltă cea mai puternică versiune a actualului Beetle, modificată de ABT.
Modificări importante şi sub capotă, acolo unde fanii dieselului vor primi ceva mai mulţi cai putere. Unitatea 1.6 TDI de 105 cai putere a devenit mai potentă şi oferă acum 125 de cai, în vreme ce propulsorul 2.0 TDIi de 140 de cai a ajuns să livreze 170 de cai.

Nici cei care preferă motorizările pe benzină nu au fost uitaţi. TSI-ul de 1.2 litri şi 105 cai a fost modificat pentru a atinge 140 de cai, în vreme ce unitatea de 1.4 litri TSI a urcat de la 160 la 210 cai putere, ceva mai mult decât oferea versiunea de top. Şi fiindcă veni vorba despre versiunea de top, trebuie să ştiţi că motorul TSI de 2.0 litri dezvoltă 240 de cai putere.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru