Volkswagen oprește conducta cu bani pentru două echipe germane de fotbal: Schalke 04 și TSV Munchen

de Bogdan Mirică
Miercuri, 09.03.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Volkswagen a anunțat că nu va mai prelungi contractele de sponsorizare cu două echipe germane: Schalke 04 și TSV Munchen.

Imediat după izbucnirea scandalului Dieselgate, tot mai multe surse din interiorul Volkswagen afirmau că producătorul auto își va retrage susținerea financiară pentru mai multe echipe din Germania.

Se pare că zvonurile s-au adeverit, iar producătorul de automobile a decis să oprească infuzia financiară cu care obișnuise echipele Schalke 04 și TSV Munchen 1860. Anunțul a fost făcut de un purtător de cuvânt, care a declarat că după data de 30 iunie, atunci când expiră contractele de sponsorizare cu cele două echipe, Volkswagen nu le va mai oferi susținere. Practic, Volkswagen nu va mai prelungi contractele actuale.

Urmareste Automarket
Măsura nu va fi aplicată însă pentru Vfl Wolfsburg, echipa din orașul mamă VW, sponsorizată, de asemenea, de către conglomeratul german.
Cel puțin pentru moment.

Dacă în cazul lui Schalke 04 lucrurile stau ceva mai bine, echipa fiind aproape de podiumul campionatului și de un loc în Liga Campionilor (implicit câteva milioane de euro în cont), TSV Munchen 1860 evoluează în a doua ligă germană și ar putea resimți altfel retragerea susținerii financiare din partea Volkswagen.

Comentarii (4)

  • Das parţ
    De la bling-blig si cash-ul la vedere, la niste parliti care-si numara maruntul in buzunar.. Prostia si aroganta aici te aduc in cele din urma.
    23 8
  • @Das part
    Numele tau spune tot.
    6 11
  • @@Das pârţ
    "Volkswagen vrea să renunțe la celebrul slogan ”Das Auto”, după scandalul Dieselgate. Abandonarea acestuia se va face treptat, el urmând a fi înlocuit de o formulare nouă."

    Era o recomandare a unui motto.
    11 2
  • De ce oare nu le place unora sloganul ,,Das Pârț,, ?...mai ales că realitatea îl confirmă.
    6 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru