Volkswagen prezintă două exemplare ID. Buzz, dedicate serialului Star Wars Obi-Wan Kenobi

de Tiberiu Safta
Vineri, 27.05.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Volkswagen a prezentat două exemplare unicate ID. Buzz inspirate de personajul Obi-Wan Kenobi din seria de filme Star Wars. Cele două mașini au fost dezvăluite cu ocazia premierei noului serial TV Star Wars Obi-Wan Kenobi, care va fi difuzat pe platforma Disney+.

Constructorul german a publicat imagini oficiale cu două exemplare unicate ID. Buzz inspirate de seria filmelor Star Wars. Mai exact, cele două exemplare marchează premiera noului serial Star Wars Obi-Wan Kenobi, care va fi difuzat începând de azi pe platforma Disney+.

Designul celor două mașini a fost realizat de compania Lucasfilm, care produce seria de filme Star Wars. Pe de o parte, avem un exemplar ID. Buzz Light Side Edition, vopsit în alb și cu accente albastre de-a lungul caroseriei și la geamuri. Partea inferioară a caroseriei este vopsită în culorile tunicii folosite de Obi-Wan Kenobi.

Accentele albastre aduc aminte de sabia personajului, iar culoarea predominant albă face referire la navele spațiale și droizii din filmele Star War. Nu în ultimul rând, jantele de 21 de inch sunt vopsite în alb și conțin sigla Alianței Rebele.

De cealaltă parte avem ID Buzz Dark Side Edition, vopsit predominant în negru. Accentele roșii ale caroseriei, jantelor și geamurilor aduc aminte de sabia lui Darth Vader, iar designul jantelor este identic cu exemplarul Light Side Edition.

Evident, doar sigla diferă, fiind reprezentat Imperiul Galactic.

Cele două exemplare speciale ID Buzz sunt unicate, ceea ce înseamnă că acestea nu vor fi comercializate. La ședința foto oficială a participat și actorul Ewan McGregor.

via Volkswagen

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru