Volkswagen publică un nou teaser cu Trinity, viitoarea navă amiral electrică a companiei

de Alexandru Monenciu
Vineri, 26.03.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul german de automobile a publicat un nou teaser cu viitorul Trinity. Debutul este programat pentru anul 2026 și va fi nava amiral cu zero emisii a producătorului din Wolfsburg.

La începutul acestui an, șeful Volkswagen, Ralf Brandstatter, a dezvăluit că producătorul din Wolfsburg lucrează la o viitoare navă amiral cu zero emisii. Numele său este Trinity și ar urma să debuteze pe piață în 2026.

Potrivit informațiilor disponibile în acest moment, Trinity va fi dezvoltat pe o arhitectură complet nouă și va fi echipat cu motoare electrice și baterii mult mai avansate decât cele din prezent. Mai mult, va dispune de tehnologie de condus autonom, de nivel 4.

Volkswagen a publicat acum o nouă imagine teaser cu viitorul Trinity. Din câte se pare, este vorba mai degrabă de o schiță a conceptului care anunță modelul de serie.

Cu acest nou teaser, constructorul german vrea să evidențieze forma plonjată a plafonului, roțile cu aspect SF, banda LED care se întinde pe toată lungimea părții din spate și (poate) lipsa unui montant B.

Așa cum spuneam, nava amiral cu zero emisii ar urma să debuteze pe piață în 2026.

via Volkswagen

Comentarii (6)

  • Dragonul Rosu
    Cum ziceam si ieri,Geely aduce masini electrice premium in Europa pana la sfarsitul lu' 2021,Vw ne ameninta cu fotografii cu ce-o sa faca din 2026.
    8 3
  • Da, exagerata steategia asta, teaser pentru o masina ce se va lansa peste cinci ani.
    9 0
  • Aha, fix asa va arata! Cu nuanta asta de albastru.
    7 1
  • @fanele
    Asta pentru cei cu monitoarele color japoneze,eu am alb-negru.
    0 2
  • nu-mi spune...pe lampi! :))
    1 0
  • @fanel
    Alb-negru si... verde ,facut la ICE Felix.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru