Volkswagen Tiguan primește geamuri fumurii cu o tentă de 90% pe echiparea Black Edition

de Bogdan Mirică
Sambata, 04.03.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Volkswagen a lansat o ediție specială, denumită simplu Black Edition, pentru modelul Tiguan. Aceasta este disponibilă cu geamuri fumurii pe spate, cu o tentă de 90%.

În așteptarea unei noi generații Tiguan, Volkswagen menține treaz interesul publicului pentru actualul model cu o ediție limitată. Ea se numește Black Edition și se ridică la înălțimea numelui. Este disponibilă doar în Marea Britanie, unde a fost poziționată între echiparea R-Line și versiunea de performanță Tiguan R.

Sunt sigur că una dintre trăsături va atrage atenția și publicului din România: geamurile fumurii. Acestea au o tentă de 90%, ceea ce înseamnă că nu o să poți vedea nimic pe locurile din spate. Știu eu niște clienți care și-ar dori geamurile astea fumurii și pentru locurile din față. Și, de ce nu, și pentru parbriz.

Modelul Black Edition beneficiază de un kit de caroserie R-Line, care a devenit negru, bineînțeles. Inserțiile din plastic de la nivelul spoilerului, capacele oglinzilor, barele de pe acoperiș, grila frontală și evacuările sunt negre. Iar totul este desăvârșit de un set de jante de 20 de inch, denumite Suzuka Black.

Tema cu accente negre continuă și la interior, acolo unde ai inserții în culoarea gri Carbon pe bord și pe portiere.

Capitonarea plafonului este și ea neagră. Echiparea include scaune sport cu încălzire, volan încălzit cu butoane tactile, un instrumentar de bord digital și un ecran central de 9.2 inch.

Modelul Volkswagen Tiguan Black Edition este disponibil, fie cu motorul de 1.5 litri TSI, fie cu motorul 2.0 TDI, ambele oferind 150 de cai. Pe parcursul anului, vor apărea mai multe versiuni disponibile. De asemenea, Volkswagen a mai oferit această echipare și pe alte modele, ca T-Roc, T-Cross și Touareg.

Comentarii (3)

  • Mircea Badea
    daa, valoarea trebuie ascunsa..pestii stiu de ce
    3 9
  • Adrian
    Tocmai am venit dintr-o țara mult mai civilizata decât România. Acolo cei mai mulți aveau geamurile negre. Unii chiar și sfertul superior al parbrizului. Și nu se accidentau deloc.
    Care este problema ca unii vor geamuri negre?
    1 0
  • @adrian
    Țara asta mult mai civilizată este Ucraina, de ce nu recunoști ? Că pe stradă la mine erau două mașini de Ucraina care aveau și parbrizul foliat . Iar civilizația colosală constă în a ascunde fețele de butelie pe care le au ca să nu latre câinii prea tare și să nu avorteze femeile însărcinate.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru