Volvo a inaugurat un laborator de testare pentru motoare electrice: unitatea este amplasată în China

de Daniel Popescu
Marti, 03.11.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Volvo a inaugurat un laborator de testare pentru motoare electrice la Shanghai, unde vor fi dezvoltate unități pentru viitoarele modele electrice și plug-in hybrid pentru platforma SPA2.

Volvo a anunțat în această săptămână că a inaugurat recent un nou laborator de teste pentru motoare electrice.

Acesta este amplasat în Shanghai (China), iar obiectivul principal este reprezentat de dezvoltarea de motoare electrice pentru viitoarele modele electrice și plug-in hybrid dezvoltate pe platforma SPA2.

Decizia de a deschide un centru de testare în Shanghai a fost luată și ca urmare a faptului că Volvo a început să producă unele modele în China.

"Prin dezvoltare internă, putem îmbunătăți motoarele noastre electrice în termeni de performanță, eficiență și confort pentru a crea o experiență de condus care este unică pentru Volvo", afirmă Henrik Green, Chief Technology Officer al Volvo.

În prezent, Volvo are un centru de dezvoltare pentru motoare electrice și în localitatea suedeză Goteborg, pe lângă laboratoare pentru baterii în Suedia și China.

Volvo și-a stabilit anterior ca obiectiv ca 50% dintre mașinile vândute în 2025 să fie electrice, iar restul de 50% să fie hibrizi.

Via Volvo

Comentarii (1)

  • Mda, nu neaparat ca e un lucru rau, insa Volvo deja nu mai este o marca europeana
    6 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru