Volvo a inaugurat un nou showroom la Constanța

de Bogdan Mirică
Luni, 10.11.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Volvo și-a exstins rețeaua de dealeri din România cu un nou showroom inaugurat la Constanța, desfășurat pe o suprafață generoasă și aliniat la normele impuse de constructorul suedez.

Volvo continuă să își extindă atât gama de produse cât și linia de distribuție. Creșterea se oglindește și pe piața din România, unde importatorul oficial al brandului suedez extinde rețeaua de dealeri cu un nou showroom la Constanta.

Inaugurarea s-a făcut la începutul acestei săptămâni și a presupus prezența unor reprezentanți locali și a celor mai importanți parteneri Volvo pe piața locală. Showroom-ul se desfășoară pe o suprafață de 185 de metri pătrați, are cinci locuri de parcare, cu zonă de recpție clienți și a fost ridicat de importatorul Exclusiv Auto în strada Mircea cel Bătrân, respectând toate normele impuse de brandul scandinav.

Exclusiv Auto activează de mai multă vreme pe piața auto din Constanța, ca distribuitor al produselor Volvo și dispune de service complet, precum și personal calificat la standardele internaționale ale constructorului nordic.

“Am început sa vindem Volvo, ca dealer unic de aproximativ un an, iar interesul arătat de clienți pentru această marcă ne-a determinat să demarăm și să finalizăm acest proiect al unui nou showroom care se aliniază standardelor producatorului”, a declarat Andreea Bulgăr, Director de Vânzări Volvo din cadrul grupului Exclusiv Auto.

Comentarii (5)

  • victor
    L-au deschis peste un spatiu verde,str. Mircea colt cu bd. Mamaia
    9 4
  • Nu numai pe un spatiu verde dar si intr-o intersectie foarte aglomerata si fara locuri de parcare ... traile-ar muma la aia care le-au dat autorizatie...in centrul orasului... huooo !!!
    7 3
  • arogantul
    daca era audi nu mai comenta nimeni
    3 3
  • Showroomul este al celui care avea jaguar in Constanta (jaguarul caramiziu care il conduce Mazare este dat cadou) deci normal ca a construit pe spatiu verde
    2 0
  • Votati-l in continuare pe Mazare...
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru