Volvo anunță schimbări în departamentul de design interior: suedezii au recrutat specialiști de la Mercedes-Benz și Facebook

de Daniel Popescu, Foto: Volvo
Miercuri, 03.06.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Volvo a recrutat specialiști de la Mercedes-Benz și Facebook care se vor ocupa de culorile și materialele utilizate la interior, dar și de interfața sistemului multimedia.

Volvo a anunțat în această săptămână o serie de schimbări în structura de conducere a departamentului de design.

Prima noutate este recrutarea Claudiei Braun, care va fi responsabilă de stabilirea culorilor și materialelor utilizate la interiorul tuturor modelelor dezvoltate sub brandurile Volvo și Polestar.

Anterior, aceasta a îndeplinit un rol asemănător la Daimler pentru brandurile Mercedes-Benz, AMG și Maybach, după ce în prima parte a carierei a avut o funcție similară și la Porsche.

Între timp, cea de-a doua noutate este reprezentată de recrutarea lui Thomas Stovicek, care va avea rolul de a lua coordona departamentul de design pentru interfața sistemului multimedia, dar și pentru site-ul sau aplicația mobilă Volvo. De altfel, Volvo afirmă că își va schimba radical site-ul oficial în perioada următoare.

Interesant este că Stovicek a lucrat anterior la rețeaua de socializare Facebook. "Sunt entuziasmat că acum lucrez la Volvo. Industria auto trece printr-o transformare, cu noi tehnologii și procese care vor permite lansarea de noi produse și servicii pentru clienți.

Așteptările pe care le au oamenii de la mașini se vor schimba", explică Stovicek.

Via Volvo

Comentarii (3)

  • Mecanicu'
    Sa ia si de la Tesla ca sa se electrifice odata pe tota gama de modele!
    2 10
  • unsirb
    Amuzant, erau interioarele mele preferate (pe care nu mi le permit)
    4 1
  • Tribun Datsun
    Nicumeca (o anagramă a nick-ului tău – de fapt, Nicu din Mecca, mai precis din e-Mecca), hai să-ţi servesc o certitudine din aceea nesimţită rău: “electricele” şi “autonomele” nu vor dura o veşnicie, iar după “debutul” veşniciei absolut nimeni nu-şi va aminti de ele. Ce-i drept, nici de “termice”, dar să fie acesta baiul!
    6 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru