Volvo continuă seria teaserelor pentru XC40: suedezii ne vorbesc astăzi despre spațiile de depozitare

de Cornel Șocariciu
Joi, 24.08.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mai sunt câteva săptămâni până la debutul noului Volvo XC40, iar suedezii continuă campania de teasing. De această dată, producătorul ne vorbește despre spațiile de depozitare.

La finalul lunii trecute, Volvo a demarat campania de teasing pentru viitorul XC40. Cel de-al treilea SUV al constructorului suedez va fi lansat în scurt timp, iar astăzi facem cunoștiță cu soluțiile de stocare pregătite de Volvo.

Viitorul XC40 nu o să aibă difuzoare montate în portiere. Suedezii au folosit spațiul pentru ca tu să poți stoca un laptop și o tabletă sau două sticle cu apă. XC40 o să dispună de spații speciale pentru monede, carduri și cabluri de încărcare. Ba mai mult, noul SUV produs de Volvo promite o zonă dedicată special telefonului mobil care integrează și un sistem de încărcare wireless pentru acesta.

Un cârlig poziționat în zona pasagerului din drepata îți permite să agăți în siguranță pungile mici de cumpărături sau poșeta, în timp ce cutia cu șervețele a primit o zonă specială, pozionată pe tunelul median.

Un mic coș de gunoi o să te scape de hârtiile și pungulițele aruncate haotic prin mașină, în timp ce suportul de pahare a fost gândit să îndeplinească în totalitate această funcție.

Nu în ultimul rând, suedezii au pregătit mici spații de depozitare sub scaunele din față, în timp ce cumpărăturile puse în portbagaj vor putea fi asigurate cu ajutorul unor cârlige.

Comentarii (1)

  • Arogantul
    am inteles, designul interior a fost gandit de fufe, de feministe nesigure pe ele care au nevoie de ditamai SUVul si de loc pt servetele cand le dau lacrimile de crocodil cand le taie calea un barbat in intersectie, hai sictir!
    9 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru