Volvo, despre planurile de anul viitor: “Lansările de noi modele nu vor fi afectate de pandemie”

de Paul Cosma
Vineri, 23.10.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Volvo susține că pandemia de coronavirus nu a perturbat planurile sale pentru anul viitor, astfel că lansările de noi modele vor avea loc conform planului stabilit de constructor.

Henrik Green, directorul de tehnologie de la Volvo, a explicat într-un interviu pentru publicația Automotive News că producătorul suedez a reușit să traverseze cu bine, până acum, perioada complicată în care ne aflăm din cauza pandemiei de coronavirus.

Potrivit lui Green, producția Volvo a revenit foarte aproape de “normal”, iar în acest moment mai există doar câteva mici probleme de rezolvat. Oficialul susține că “pierderile” înregistrate în prima parte din 2020 vor fi recuperate în viitorul apropiat.

El mai spune că pandemia de coronavirus nu a perturbat planurile Volvo pentru anul viitor, astfel că lansările de noi modele vor avea loc conform planului stabilit de constructor.

Volvo a vândut aproximativ 451.000 de mașini în primele 9 luni ale anului, cu 11% mai puțin față de aceeași perioadă din 2019. SUV-ul XC60 a fost cel mai bine vândut model din gama Volvo, urmat de XC40 și XC90. 

Via Automotive News

Comentarii (1)

  • Tribun Datsun
    Prima dată am citit titlul atât de superficial, încât mi s-a părut că citesc “Lansările de pandemie nu vor fi afectate de noile modele”.

    Totuşi, ce ne facem cu SUViremia? Fiindcă a ajuns să fie SUVerană. În această (minunată) nouă lume SUVietică. În care nu vor exista SUVenire, totul gravitând în jurul ideii de snobism tehnologic.

    Prin urmare, să ne SUVlecăm mânecile şi să ne înhămăm la treabă. Adică încolonarea spre SUVroom-uri.
    5 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru