Volvo introduce funcții noi în aplicația Volvo On Call: proprietarii de mașini plug-in hybrid află diverse statistici despre cum au condus în mod electric

de Daniel Popescu, Foto: Volvo
Luni, 13.07.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Volvo a anunțat o serie de funcții noi în aplicația Volvo On Call prin care încurajează proprietarii de mașini plug-in hybrid să conducă mai mult în mod electric.

Volvo oferă în prezent cel puțin o versiune plug-in hybrid pentru fiecare model din gamă, iar acum anunță o serie de îmbunătățiri la aplicația de smartphone Volvo On Call cu scopul de a oferi mai multe informații utile proprietarilor.

Astfel, aplicația Volvo On Call oferă proprietarilor de mașini plug-in hybrid statistici despre distanța parcursă în mod electric, cantitatea de energie electrică consumată și consumul de carburant, pe lângă alte statistici inedite.

În plus, până la sfârșitul acestui an, aplicația va oferi și statistici despre economiile făcute cu carburantul prin utilizarea modului electric, dar și despre cantitatea de dioxid de carbon care ar fi fost emisă de mașină dacă aceasta nu ar fi rulat în mod electric.

Prin aceste funcții noi, Volvo încearcă să convingă proprietarii să utilizeze cât mai mult modul electric al mașinii plug-in hybrid, în special atunci când rulează în mediul urban.

"Vrem ca aplicația Volvo On Call să facă viața mai ușoară și să genereze o experiență personală.

Pe măsură ce mașina devine tot mai conectată, potențialul aplicației crește și intenționăm ca aceasta să devină o parte și mai integrată a mașinii", precizează Ödgärd Andersson, șeful departamentului de digital al Volvo.

Aplicația Volvo On Call este disponibilă pentru toate modelele plug-in hybrid Volvo dezvoltate pe platformele SPA și CMA comercializate începând din 2015, în cele 47 de țări în care este disponibilă. În China, aceste funcții vor fi integrate în cadrul aplicației de mesagerie WeChat.

Via Volvo

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru