Volvo nu exclude extinderea gamei SUV: 61% dintre mașinile vândute de suedezi în prima jumătate a anului fac parte din acest segment

de Cornel Șocariciu
Joi, 18.07.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Volvo ar putea extinde gama de SUV-uri cu două modele noi. Conform primelor informații, suedezii se gândesc la un frate mai mare pentru XC90 și la o versiune mai mică a lui XC40.

Volvo a publicat raportul vânzărilor pe prima jumătate a anului. Conform acestuia, în primele șase luni ale anului, suedezii au comercializat 340.286 de mașini la nivel global, în creștere cu 7.3% comparativ cu perioada similară din 2018.

Mai mult decât atât, apetitul pieței pentru modelele din segmentul SUV este în creștere. În raport, Volvo menționează că 61% dintre mașinile noi comercializate în prima jumătate a anului au fost SUV-uri, iar rezultatul obținut în acest segment a crescut cu 10% față de aceeași perioadă din 2018.

Analiștii constructorului se așteaptă ca în scurt timp procentul să crească până la 70%, iar în acest context, oficialii Volvo nu exclud lansarea unor noi modele în segmentul SUV.

"Nu excludem ideea de a oferi produse noi, mai ales în segmente generoase așa cum este cel reprezentat de SUV-uri. Nu trebuie să excludeți ideea dezvoltării unui SUV mai mare (n.r. decât XC90), dar nici pe cea care vizează introducerea unui SUV mic (n.r.

comparativ cu XC40)", a declarat Hakan Samuelsson, CEO-ul Volvo.

Această declarație completează ideea lansată de Samuelsson în urmă cu câteva luni. La jumătatea lunii mai, oficialul producătorului suedez spunea că în funcție de dorințele publicului am putea vedea un model de clasă mică dezvoltat pe arhitectura CMA.

Via | Autoexpress

Comentarii (8)

  • Un model mai mare ca XC90 se potriveste de minune pentru car sharing, altfel te duci in concedii cand se imparte costul combustibilului.
    6 4
  • ACE - Craiova
    SA LE BOTEZAM:
    1) XC 100 si
    2) XC 30....
    Sa vedem masinile....
    4 0
  • @dan_grc
    Corect :)
    Sau poti sa iti iei toata familia cu tine: ai loc pentru copii + bunici si toate bagajele si jucariile :)
    Sa nu uitam ca XC90 e masina pentru familisti, iar X5, X6 masina pentru cocalari :) Sa vezi cati tarani melteni obositi vor alege chiar X8, ca sa se plimbe singuri si sa arate cat de mare o au (masina) :)
    Discutam de categorii total diferite de cumparatori: unii isi plimba familia, altii intra cu masina in mare :)
    8 7
  • mircea badea
    niste manelisti..
    2 3
  • @dan_grc
    Facand car-sharing se leaga prietenii si inseamna ca ai prieteni cu cine te duce in concediu.
    Sper deosebire de manelistii cu BMW care prefera fiecare sa mearga separat ca sa-si arate masinile lor meseriase. Eventual mai dau si de alti retarzi cu Audi pe autostrada si se iau la intrecere.
    Volvo e mult departe de masinile germane, de ani buni :)
    Ia vezi in ultimii 2 ani cum sta Volvo:
    https://www.jdpower.com/business/press-releases/2018-germany-vehicle-dependability-study-vds
    https://www.jdpower.com/business/press-releases/2019-germany-vehicle-dependability-study-1
    Dupa ce citesti putin, in speranta ca pricepi limba engleza, vei vedea ca Volvo e marca premium cu cele mai putine probleme.
    Apoi te mai invit sa citesti si urmatorul articol:
    http://www.automarket.ro/stiri/volvo-xc90-cea-mai-sigura-masina-din-marea-britanie-niciun-accident-fatal-83989.html
    Si apoi nu te mai rog nimic ca te-am solicitat cam mult pentru un posesor de BMW diesel obosit :)
    2 3
  • Manelaru Volvograd
    Sunt curios daca ai intrebat pe la service-uri sa-ti spuna mecanicii niste chestii despre Volvo. Si nu e vorba despre galleria de admisie din plastic care ia foc... Ti-ai schimba parerea. Pana una alta esti inca o victima a mainstream media santz gadilam orgoliul celor care se cred mai diferiti decat ceilalti si n-au bani sa-si ia o masina adevarata. Hai pa.
    3 0
  • walmart-Sog
    http://remmont.com/phrj
    The post Used autos-Used autos appeared first on Oreillys auto.
    Used autos Used autos National news in english Used autos Buying Used American Cars? Avoid buying a car with costly hidden problems by getting a CARFAX report More than 60% of all used cars imported from the U.S. to Europe have a negative history A majority of all used US imports have either been in accidents, been stolen, been flooded, salvaged and rebuilt and shipped to Europe or are subject to open recalls. CARFAX helps you identify hidden problems with imported used cars from the US so you don’t lose money. For 30 years, CARFAX has been collecting data on ...
    Used autos-Used autos
    0 0
  • walmart-Sog
    http://remmont.com/scrj-mugshots
    Best penny stocks to invest in right now
    Best small stocks to invest in 2019
    REMMONT.COM #Russia #Syria #Turkey #Ukraine #Yemen #USA

    Best small stocks to invest in
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru