Volvo prezintă ediția specială S60 Black Edition. Producție limitată la 450 de exemplare

de Tiberiu Safta
Vineri, 25.02.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul suedez a lansat o ediție specială a modelului de clasă medie S60, numită Black Edition. Seria limitată va fi disponibilă doar pentru piața auto din Statele Unite, iar producția va fi limitată la numai 450 de exemplare.

Modelul de clasă medie S60 primește o ediție specială, numită Black Edition. Însă, europenii nu o vor putea cumpăra, deoarece această ediție va fi vândută exclusiv în SUA. Mai mult, exemplarele lui S60 Black Edition vor fi puține, pentru că Volvo va construi doar 450 de astfel de modele.

Volvo S60 Black Edition va fi disponibil cu motorizări hibride convenționale și cu încărcare la priză. Astfel, ediția limitată poate fi comandată în liniile de echipare Momentum, R-Design și Recharge, ultima dintre ele având motorizarea PHEV.

Față de un S60 standard, seria Black Edition are mai multe elemente de caroserie vopsite în negru, așa cum este sugerat din nume. Grila, siglele Volvo, jantele de 19 inch, ramele geamurilor laterale și chiar evacuările sunt vopsite într-o culoare neagră lucioasă. De altfel, Volvo S60 Black Edition este disponibil în două culori: fie în negru metalic Onyx, fie în alb metalic Crystal, pentru cei care doresc puțin contrast cu toate elementele negre.

Volvo nu a oferit imagini sau informații despre interiorul ediției speciale, însă și acesta va avea mai multe elemente vopsite în negru.

Așa cum am spus, Volvo S60 Black Edition va fi disponibil doar în SUA și vor fi construite numai 450 de exemplare.

via Volvo

Comentarii (3)

  • Bleac iedișon da' masina-i de culoare alba. :)))
    8 2
  • Edikkk
    deci cenzurăm orice aşa domnilor?

    dacă spunem adevărul, că maşinile termice poluează, gata, nu ne place, ascundem adevărul sub preș?
    2 5
  • inexorabil
    Mafănikkk, nu-mi dau seama ce fumezi acolo sau ce tertip mai cloceşti, dar CERT este că majoritatea covârşitoare a comentariilor “rase” pe/de AM curg în favoarea VOASTRĂ, a e-trepidaţilor.

    În loc de concluzie: găseşte-ţi creduli în altă parte…Pe noi n-ai cum să ne îmbrobodeşti.

    PS. “Maşinile termice poluează”…Da’ tu cum de-ai rămas viu şi nevătămat?!
    2 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru