Volvo va renunța la “sute de angajați”, dar susține că producția nu va fi afectată: “Revizuim costurile în mod constant”

de Paul Cosma
Luni, 13.05.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Volvo a confirmat unele informații din presa suedeză, care indicau renunțarea la “sute de angajați”, dar a transmis că este vorba despre o revizuire a costurilor și că producția nu va fi afectată.

Volvo se pregătește să optimizeze nivelul costurilor și acest lucru înseamnă, printre altele, și o restructurare a forței de muncă. Mesajul constructorului a venit ca un răspuns la informațiile din presa locală, care susținea că Volvo va renunța la “sute de angajați”.

Producătorul auto a confirmat că va revizui componența staff-ului și unele costuri, dar nu a oferit alte detalii.

“Volvo este o companie în creștere și își revizuiește în mod constant baza de costuri. Acest lucru devine și mai important în lumina provocărilor cu care se confruntă industria, iar Volvo își concentrează în prezent atenția asupra costurilor legate de personal și de serviciile achiziționate” se arată într-o declarație oficială.

Un purtător de cuvânt de la Volvo a transmis că angajații implicați în producție nu vor fi afectați. Oficialul nu a menționat însă numărul celor care vor părăsi compania sau valoarea economiilor la buget prin aceste măsuri.

Via Automotive News

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru