Volvo XC90 - primul teaser video al viitoarei generaţii

de Bogdan Mirică
Joi, 22.05.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Volvo a publicat un prim teaser video al noii generaţii XC90. Suedezii au promis că vor ţine cont de cererile publicului, iar filmuletul pare să confirme asta.

Volvo încearcă să ne apropie tot mai mult de momentul în care vom face cunoştinţă cu noua generaţie XC90. Prezent pe piaţă tocmai din 2002, vârful de gamă al scandinavilor îşi ia rămas bun pentru a lăsa loc unui model în care se pun multe speranţe şi care promite să revoluţioneze oferta suedezilor.

Pentru a întreţine aşteptarea fanilor, dar şi pentru a ne asigura încă o dată că a ţinut cont de cerinţele clienţilor săi, Volvo a publicat un teaser video al noului XC90. Deşi nu dezvăluie designul SUV-ului său, constructorul scandinav prezintă o serie de interviuri cu mai mulţi clienţi care spun pe scurt ce şi-ar dori de la viitorul XC90. Nici măcar finalul nu aduce însă un detaliu de design al modelului.

Săptămânile următoare vor fi condimentate cu alte filmulete de acest gen, în aşteptarea dezvăluirii oficiale. Despre noul XC90 se ştie deja că va fi primul produs dezvoltat pe platforma scalabilă SPA, programată să găzduiască întreaga gamă a suedezilor până la finalul deceniului.

Gama de motorizări va fi una generoasă, cu soluţii diesel şi benzină, toate însă cu numai patru cilindri.

Motoarele vor oferi însă performanţe mai bune decât ale vechilor V8 sau V6. Nu va lipsi nici o versiune hibridă, bazată pe tehnologia deja testată a lui V60 Plug-in Hybrid.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru