Vor să rezolve problemele de producție: Tesla a cumpărat o fabrică de echipamente pentru automatizări

de Petre Barac
Marti, 07.11.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Tesla a anunțat achiziția companiei Perbix din Minnesota, un producător de echipamente pentru automatizări, iar americanii speră să își rezolve problemele de producție.

După ce anul trecut au cumpărat fabrica germană Grohmann Automation (în apropierea graniței cu Luxemburg), Tesla face o nouă achiziție prin care vrea să accelereze procesul de producție a mașinilor sale electrice.

Compania americană a anunțat achiziția Perbix, un producător american de echipamente pentru automatizări din Minnesota și furnizor pentru Tesla în ultimii trei ani.

“Perbix este furnizorul nostru de aproape trei ani și a lucrat ireproșabil în mai multe proiecte complexe de automatizare, iar acum va fi integrat în companie,” au anunțat cei de la Tesla, confirmând achiziția firmei cu 150 angajați.

Tesla a fost criticată în ultima vreme pentru întârzierile de producție și pentru că nu și-a respectat promisiunile privind livrările lui Model 3. Însă, compania speră acum să se revanșeze față de clienți și investitori.

Via Electrek

Comentarii (2)

  • daca mi se permite

    achizitia unui furnizor care a lucrat ireprosabil,inclusiv din perpectiva timpilor de livrare, nu cred ca are ca prim scop rezolvarea intarzierilor. Ma degraba obiectivul este acela de a scadea pretul de productie.
    9 1
  • Eu cred că și proprietarii Perbix vor primi ceva acțiuni de la Tesla. Așa se consolidează relațiile.
    5 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru