Test de anduranta Episodul 1

0280
Episodul 1 zoom
de Bogdan Mirică, Foto: Ciprian Mihai
Marti, 11.10.2011
Patru luni cu Chevrolet Aveo

În ultimul an, Automarket a căutat să vă ofere şi o serie de mini teste de anduranţă. Au fost pe rând în garajul nostru Renault Megane Coupe şi Dacia Duster. Dacă francezul a bifat 4100 de kilomeri în aproximativ 40 de zile, iar Duster ne-a însoţit de-a lungul a peste 7000 de kilometri vreme de două luni, înseamnă că noua achiziţie din garajul nostru trebuie să depăşească aceste cifre.

Să vă facem însă cunoştinţă cu noul membru al echipei Automarket. Este un sub-compact american, proaspăt aterizat pe meleagurile mioritice, vopsit în culoarea cerului senin de vară şi patronat de vecinii maghiari. Acesta este Aveo-ul nostru.

L-am întâlnit pentru prima dată la sfârşitul săptămânii trecute, mai exact în 7 octombrie. Ne-am cunoscut, am strâns mâna prieteneşte şi ne-am propus să facem casă bună împreună vreme de patru luni. Aşadar, relaţia noastră abia înfiripată se va prelungi până aproape de Valentines Day, adică undeva în 7 februarie 2012. Avem de petrecut împreună o toamnă sosită cam târziu şi o iarnă care deja începe să îşi intre în drepturi la peste 1000 de metri.

Despre Aveo-ul nostru

Despre noul nostru prieten vă spunem momentan doar atât: vine echipat cu un motor pe benzină de 1.2 litri şi 86 de cai putere, are o cutie manuală cu cinci trepte, arată intrigant de bine în realitate, beneficiază de o listă de dotări generoasă pentru segmentul din care face parte (nivelul de echipare LT PLus) şi însumează deja 3000 de kilometri la bord.

Mai exact, noi am făcut cunoştinţă pe la 3268 de kilometri, iar acum, după patru zile de Bucureşti ploios şi mohorât, ne situăm la 3548 de kilometri.

Comentarii (9)

  • claustrofobia
    oricum aveo e mic la interior
    9 6
  • ****
    astept cu nerabdare sa vedem ce declarati despre aceasta masina
    9 2
  • Arata foarte bine ''micutul'' asta. Poate cel mai bine din clasa lui.
    16 10
  • Chevy
    Arata bine la exterior, dar solutia aleasa pentru instrumentele de bord este cel putin bizara...
    5 2
  • nu ştiu ce părere aveţi voi dar mie
    mi se pare o caricatură între subaru şi tico...

    urâtă cu spume!
    9 12
  • Da, sa vedem ce-o sa se spuna prin teste.
    Daca tin minte bine, G. Buhnici n-a mai testat un Aveo, pt. ca i-a fost impus de cei de la Chevrolet sa vorbeasca numai de bine.

    Sunt curios de ce se va vorbi in acest test.
    11 7
  • caesar
    te contrazic
    Coni_D permite-mi sa te contrazic. Nu sunt coleg cu G. Buhnici si nici cu baietii de la automarket. Ba chiar sunt de la o publicatie concurenta. Pot sa iti spun foarte sigur ca niciodata oamenii de la Chevrolet nu si-au impus opiniile legate de masinile de test. Asa ca mai lasa-ne cu domnul "autoritate in domeniu" G. Buhnici.
    8 7
  • tot ce pot sa zic este ca mirica s-a asortat cu aveoul :))
    1 2
  • Si eu sunt curios de ce poate masina, ma gandesc sa schimb masina in primvara iar chevrolet aveo momentan e in top-ul listei.
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru