Voteaza:
1 vot | 6 comentarii

8 minute de accidente pe Nurburgring Nordschleife

Bucla nordică a circuitului de la Nurburgring este deschisă pasionaţilor vitezei, iar asta duce uneori la descoperirea talentelor de "pilot" în mulţi dintre aceştia. Zonele de observaţie de pe marginea circuitului au fost martorele multor accidente cauzat

Comentarii (6)

  • circuit
    la 09.11.2013, 13:11
    Frumos circuit. Nu degeaba este unul de referinta pentru testarea masinilor. Aveam asteptari mai mari la soferii germani. Ori unii sunt varza la condus, ori BMW-urile sunt masini foarte slabe, la cum se prezinta situatia pe acolo.
    -7
  • la 09.11.2013, 18:48
    Da bai ghionea-mafia-samba-ciupilica ... whatever. Masinile japo ie cele mai bine. Pentru ca nu apar mai deloc. In afata de nissanul ala si taiota care au s-au aratat mai slabe ca BMW-urile care au reusit sa ia curba aia fara sa pateasca nimic.
    -2
  • Ciupilica
    la 10.11.2013, 10:43
    @zarnesteanu: te referi la cele 7-8 BMW - uri care faceau drifting neintentionat ? Ce va mai oftica adevarul. Nu am vazut nimic mentionat de masini japoneze mai sus. Si nici nu prea am vazut pe circuit. Explicatia simpla este ca cei ce isi iau masini japoneze nu le iau pentru a se da ciumegi si a le folosi pe circuit. Ei au mult mai mult creier si isi cumpara masini pentru circulat pe drumuri publice. Din pacate cocalarii cu BMW-uri confunda cam des drumurile publice cu circuitele si incerca sa-si arate maiestria ajungand prin santuri, copaci sau, mai grav, pe contrasens in altii.
    0
  • antonny
    la 10.11.2013, 19:25
    cand vrei dauna totala te duci acolo ......
    +3
  • @Ciupilica
    la 11.11.2013, 21:59
    Ai idei putine si proaste, ce treaba au cocalarii cu Bmw de la noi? Aici e vorba de circuit, unde oricine poate sa mearga cat de tare vrea si cat il tine sau cat stie, daca nici pe circuit nu are voie omu sa intre in parapet apai unde atunci? O face pe banii tai? Cei cu masini japoneze au mai mult creier? Probabil, dar cu siguranta nu posesorii de Gt-R, sa mearga cu 600 de cai pe drumurile publice? Du-te bai si latra in alta parte.
    +4
  • Alex
    la 14.02.2014, 01:36
    Am urcat pe el in 2012 la un daytrip, cand era deschisa doar aripa de nord. Traseul e ceva genial, o combinatie intre acceleratie bruta si manevre destul de grele (cum e curba din imagine). Tot clipul filmeaza doar curba asta, care e foarte grea si inselatoare pentru multi. Am stat tot tripul dupa un Golf GTI, care la randul sau statea dupa un "veteran" cu Boxster S...
    -

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru