Voteaza:
1 vot | 9 comentarii

Un accident de motocicletă, văzut din perspectiva victimei

V-aţi întrebat vreodată cum văd motocicliştii un accident? Iată cum a fost lovit un motociclist de un şofer care a trecut pe roşu şi cum a "primit" acesta impactul.

Comentarii (9)

  • la 20.12.2011, 17:01
    daca esti prost ,stai acasa!
    -19
  • abc_e?
    la 20.12.2011, 17:10
    @dion_vrg
    Ori esti daltonist ori esti idiot, dar motociclistul a trecut pe verde. Totusi tind sa cred ca esti idiot.
    +14
  • la 20.12.2011, 18:09
    :D minunat, era mai frumos daca erau toti trei luati pe capota deodata, poate se lasa de "meserie"...mai ales cel care circula pe doua roti pe drum public.

    Nu doresc nimanui raul dar consider soferii de taxi, de tir si de motociclete de viteza*** bombe umane pe sosea.
    Nu eu spun asta ci realitatea imi arata asta zilnic.
    -5
  • la 20.12.2011, 18:20
    Mie imi atrage altceva atentia. Motociclistul in verde ar trebui biciut in fiecare zi in piata publica pana uita ce e ala motor. V-a trecut vreodata un imbecil din acesta pe langa in timp ce facea o astfel de cascadorie?
    oricat de stapan esti pe tine daca cumva iti scapa motorul ala cu masina care vine din directia opusa are mari sanse sa il inghita pe tot si sa ajunga in pamant.

    De cand am masina mi-e frica sa fiu pieton sau biciclist si sunt cu ochii in 4. Abordez altfel trecerea de pietoni sau plimbatul printre benzi cu bicla.

    Traficul rutier nu e o gluma. Avem in mana zeci de mii de kilograme forta care pot face ravagii. Ar trebui sa fim mai cuminti toti.
    +7
  • dumy78
    la 20.12.2011, 19:31
    @ALX.CT
    Soferii de tir, bombe umane? mai gandeste-te....... Ca sunt 5% din ei, inconstienti e altceva, dar soferii de tir in general sunt SOFERI
    +10
  • la 20.12.2011, 21:33
    dion_vrg, ALX.CT, Calingura - Ce comantarii de romani prosti. Ce cautati pe un site cu specific auto!?

    Si eu mi-as dori sa va vad ologi, la ce cretinisme debitati.
    -7
  • la 21.12.2011, 09:45
    @gtrazvan
    "Ce cautati pe un site cu specific auto!?" dar tu ce cauti pe un site auto ?
    Prietenul meu prost educat , lucrez ca agent si alerg Constanta-Tulcea-Calarasi zilnic..crede-ma pe cuvant ca in oras iti este frica de taximetristi si pe drumurile nationale de tir-isti. Cei cu motocicletele de viteza (cei cu motociclete classice sunt educati si nu isi bat joc de altii in trafic) sunt maniaci...nu conduci in afara orasului sa stii ? Sau macar ai carnet ?

    "dion_vrg, ALX.CT, Calingura - Ce comantarii de romani prosti" "Si eu mi-as dori sa va vad ologi, la ce cretinisme debitati". - Am inteles ca esti nervos dar ceva concret nu scrii si la obiect ?!? La capitolul injurat si blestemat toti suntem buni. O zi buna iti doresc.
    +8
  • la 21.12.2011, 10:09
    pentru gtrazvan:
    Care e cretinismul? Am spus eu ca am ceva cu motociclistii in general? Am spus ca sunt niste nemernici inconstienti cei care merg pe drumuri publice cu motorul pe o roata, fara sa stea pe sa, sau care conduc masini fara maini, care depasesc in curba sau in cap de pod.
    Daca asemenea comportament ti se pare normal e grav.
    +2
  • Grecule
    la 22.12.2011, 00:28
    Soferii de motociclete puternice cu siguranta compenseaza pentru ceva. Si cei ce merg pe o roata sau foarte tare in oras probabil ca un penis de copil. Alta explicatie logica nu exista. Sau sunt avizi de atentie ca o adolescenta rasfatata de 14 ani.

    Mai lasati-ma cu acesti Cocamotociclisti de Magheru.
    Cuc mic = Hayabusa :) Live with that!
    -1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru