Voteaza:
6 voturi | 2 comentarii

Un șofer și-a filmat propriul accident cu un GoPro

Un șofer din Marea Britanie a scăpat mașina de sub control și s-a răsturnat din cauza unui inconștient care depășea din sensul opus. Întreg episodul a fost suprins pe cameră.

Comentarii (2)

  • cristi
    la 06.07.2016, 16:15
    ce s-a speriat fraierul.
    +6
  • la 07.07.2016, 02:21
    In primul rand e inexplicabil cum "masina" aia a putut sa mearga atat de repede. Apoi, instictul de conservare nu i-a spus soferului ca e absolut nesigur sa mergi cu viteze ridicate cand pe portbagaj scrie taiota eco. Stiu, in lumea lor au mereu de demonstrat ceva dusmanilor.

    In al doilea rand taiota a reactionat foarte "dastept" la momentul accidentului. O frana simpla, proportiile ridicole ale "masinii", cauciucurile de bicicleta si voila: burta-n sus cu poalele-n cap. Haidi bre, care mai vrea?

    In al treilea rand, norocul chior al soferului a facut ca air-bag-urile kakata sa nu bubuie si sa-i ia gatul. Imi place ca si-a pastrat aerul cool de proprietar de taiota ... "I'm uninjured ... I'm uninjured" etc ... Dar vocea-i spunea altceva. In fine, grabit foarte in video sa-l bage la apa pe tipul cu BMW, care a depasit regulamentar, contrar a ceea ce incearca sa implice. Eu cred ca taiota avea peste viteza legala, de unde si disperarea cu care a incercat sa se disculpe.

    Sincer, mi-e greata de el.
    +6

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru