Voteaza:
3 voturi | 4 comentarii

Comparativ între noile SUV-uri compacte premium: Lexus NX vs Mercedes GLA

Două dintre modelele recent lansate în zona SUV/crossover compact premium sunt puse faţă în faţă de americanii de la AutoGuide în versiunile pe benzină. Cine câştigă?

Comentarii (4)

  • la 12.02.2015, 14:48
    Frumoase amandoua, insa parca Lexus are ceva care nu te lasa sa iti iei privirea de la el!
    +1
  • mihai
    la 12.02.2015, 18:52
    Acel ceva se numeste diversitate.(Lexus NX fiind diferit de Lexus RX sau de Lexus LX,suvurile lor)Cand vezi 1000 de Mercedes pe zi,diferite modele,dar toate arata lafel,normal ca atunci cand vezi NX,iti vine sa nu iti mai iei privirea de la el.Sa-l vezi in realitate,mi se pare mult mai ok decat in poze.
    0
  • mihai
    la 12.02.2015, 18:55
    Si inca un lucru,Mercedes nu mai este ce a fost odata.GLA-ul asta sincer pare mai ieftin decat costa el in realitate.Si asta se intampla cu majoritatea modelelor de la Mercedes,nu mai impun respect cum era odata.
    -1
  • la 12.02.2015, 23:33
    Eu stiam ca NX concureaza cu GLK, X3, Q3 nu cu GLA . GLA nu intra la zona cu X1 si Q1? Dar ma rog...... oricum NX il bate la toate capitolele, design interior/exterior, fiabilitate, finisaje nu mai zic, la GLA se vede tabla vopsita in alb pe rame la usi in interior ( zona geamurilor ), si ei il pun in ''competitie'' cu NX ?
    -4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru